FOTO  5 medalja za SKK Neretva na 22. Državnom prvenstvu u karateu za djecu

SKK Neretva, Stela Brkić, Marko Lasić
Tehnički organizator je bio Karate klub "Banja Luka" iz Banja Luke.

Na ovogodišnjem 22. Državnom prvenstvu za djecu od 11 - 14 godina učešće je uzelo 70 karate klubova iz Bosne i Hercegovine, te 453 natjecatelja.
SKK "Neretva" Mostar je nastupila sa 11 natjecatelja i osvojila pet odličja.
U disciplini borbe djevojčice 2001 - 14 god -47 kg Stela Brkić je napravila mali podvig, jer je pobijedila sve suparnice brzim serijama povezanih udaraca rukama i nogama te u finalu savladala Iris Ćorić, iz istog kluba, rezultatom 3:1 i osvojila zlato, a Iris izvrsno drugo mjesto.

Isto je postigao Marko Lasić. U kategoriji borbe dječaci 2001 - 14 god -52 kg zahvaljujući velikoj borbenosti, zasluženo osvojio zlatnu medalju.
U kategoriji borbe djevojčice 2001 - 14 god +54 kg Tea Rozić uz dobru tehniku i mali nedostatak sreće osvaja treće mjesto.
Ivona Ćorić u kategoriji borbe djevojčice 2002 - 13 god -42 kg zasluženo osvojila treće mjesto.

Trener Miroslav Klepić može biti zadovoljan učinkom svoje ekipe.

22. Državno prvenstvo za djecu ujedno je poslužilo i kao posljednji IZBORNI TURNIR za djecu, te će se zbrajanjem bodova sa 3 izborna turnira koja su organizirana od veljače ujedno znati i novi reprezentativci u dječjoj reprezentaciji. Nivo karatea je bio izuzetno visok i predstavljen znanjima i vještinama naših najmlađih karataša koji su još jednom dokazali da će i ove godine ostvariti izuzetne rezultate na Balkanskom prvenstvu koje će se održati u Herceg Novom, Crna Gora, 29., 30. i 31. svibnja.