FOTO  SKK Neretva najuspješniji klub na državnom prvenstvu

SKK Neretva, ivona ćavar, državno prvenstvo
SKK Neretva

Državno prvenstvo za seniore održano je u subotu 01. veljače u Sarajevu. Sveučilišni karate klub Neretva Mostar, sa svojim je predstavnicima i pod vodstvom trenera Miroslava i Zdenka Klepića, zauzeo prvo mjesto u ukupnom poretku.

Iako prvi u ukupnom poretku (imamo jednak broj bodova/medalja kao KK Champion) nezadovoljni smo postignutim rezultatima.

Seniorski prvaci Bosne i Hercegovine u svojim kategorijama su Katarina Sušac -50 kg, Nejla Graho -55 kg i Matea Noah Medić + 68 kg.

Srebreno odličje i titulu viceprvakinje Bosne i Hercegovine uzela je Iva Klepić u kategoriji do 61 kg.

Brončana odličja ponijeli su Iris Ćorić do 50 kg i Ivan Klepić u kategoriji preko 84 kg.

Na žalost dosadašnje višegodišnje prvakinje Ivona Ćavar i Anđela Soldo ostale su bez medalja, kao i mladi Marko Lasić, kojem je ovo bilo prvo seniorsko natjevanje.

Uvjereni u kvalitetu, koju smo nebrojeno puta dokazali da imamo kako na domaćoj tako i na međunarodnoj karate sceni, idemo dalje.

Raduje nas kvaliteta prikazanog karatea koju su pokazali natjecatelji iz cijele BiH te su time dokazali da se karate radi i trenira u svim dijelovima naše države. Čestitamo svim osvajačima medalja.

Pred nama su nova natjecanja. Već idući vikend borimo se na Premier ligi u Dubaiju te se dalje pripremamo za Balkansko, a nedugo za tim i Europsko prvenstvo u Azerbejdzanu.

Potporu našim seniorima za odlazak na ovo natjecanje pružila je JP ELektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne iz Mostara i Dječiji vrtić Sportić iz Mostara, priopćili su iz SKK Neretva.