VIDEO  Zaručili se usred ruševina u Petrinji

Petrinja prosidba
RTL

Kad je Dean kleknuo pred Anu usred porušene i ranjene Petrinje vjerojatno nisu ni slutili da će njihove zaruke donijeti simbol nade za cijeli grad. Snimka njihovih zaruka obišla je Hrvatsku, a mladi zaručnici su sad ispričali kako je došlo do toga i kako se osjećaju. 

"Nisam očekivala, nije bilo samo meni iznenađenje nego i svima ostalima. Dan je bio toliko stresan i nismo se uopće uspjeli vidjeti. Ništa nije slutilo na to ni ukazivalo na to. Nisu se dojmovi još toliko ni slegli", rekla je uzbuđena Ana Krznarević za RTL

Dean Jadanić je objasnio zašto ju je zaprosio baš na tom mjestu, kod Doma zdravlja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ja sam medicinski tehničar, djelatnik Doma zdravlja zadnjih 13 godina. Odlučio sam se na ovo mjesto jer smo tu kolege i ja skoro izgubili glavu, ne samo jedanput nego i kad smo izvlačili svu medicinsku opremu iz ruševina. U dogovoru s najboljim prijateljem pričao sam kako nema pravog trenutka i da ne treba čekati jer je svaki trenutak pravi trenutak", kaže Dean. 

Ispričali su kako se snalaze u trenutnim okolnostima. 

"Trenutno smo kod prijatelja. Živimo poprilično boemski. Često smo na terenu, navečer prespavamo kod njega, Deanovi roditelji su smješteni kod nas, moji su isto u međuprostoru i čekamo da se situacija bar malo smiri", rekla je Ana. 

Iz Petrinje se, kažu, usprkos ovoj situaciji ne namjeravaju seliti. 

"Planiramo ostati ovdje. Sve nas ovdje veže od pamtivijeka. Tu smo se rodili i odrasli, imamo poslove i ostat ćemo jer vjerujemo da ako se Petrinja digla i na kraju rata, mislim da ćemo prevladati ove prepreke", zaključio je Dean.