VIDEO  Svemirci okupirali argentinsko nebo

nlo, nlo, vanzemaljci
Velik broj stanovnika pokrajine Santiago del Estero prijavio je kako je vidio NLO, a svjetlo dana ugledala je i sporna video snimka na kojoj se - prema mišljenju nekih - jasno vidi NLO dok drugi tvrde da je riječ samo o igri svjetla i sjene.

David Soria i njegova kćer Florencia iz grada Roleta nalazili su se izvan svog doma kad su fotografirali čudan objekt koji su u tom trenutku vidjeli na nebu. Stanovnica grada Bandera, Marta, stajala je ispred svoje kuće i vješala odjeću kad je ugledala dva neobična objekta za koje kaže 'da su bili valjkastog oblika, smečkaste boja i jakog sjaja, a kretali su se u smjeru aviona koji je letio u blizini'.



Još je sva preplašena rekla: "Učinilo mi se kako da će se sudariti s avionom. Radili su neke manevre kakve obične letjelice teško da mogu napraviti".

  • allnewsweb.com
Spomenimo za kraj kako je pokrajina Santiago del Estero pravi 'hot spot' za izvanzemaljske letjelice pa privlači veliku pažnju agencija koje se bave istraživanjem NLO-a. Neki ufolozi čak su uvjereni kako se NLO baze nalaze upravo u Argentini i obližnjem Brazilu.
Net.hr