VIDEO  NLO letio u blizini putničkog aviona

Avion se u jednom trenutku našao dvjestotinjak metara od loptastog letećeg objekta koji je imao metalni odsjaj. Uz to je zbunio pilote jer je mijenjao boju od mentalno srebrne do sjajno crvene. Avion se kretao u smjeru istočno od Mexico Cityja dok se NLO kretao u smjeru juga.


Prema neslužbenim podacima NLO su vizualno uočili zahvaljujući odličnim meteorološkim uvjetima, a letio je na visini od oko 10.000 metara. Na tom području u blizini Xochimilca, koji je poznat po brojnim vodenim kanalima koji potiču još iz doba Azteka, nekoliko su dana ranije viđeni slični leteći objekti loptastog oblika i tzv. 'metalik sjaja'. Objekte je dan ranije video kamerom uspio snimiti Daniel Sanchez.Daniel Sanchez ih je vidio 16. i 17.siječnja ove godine.
"Prvi sam objekt ugledao sasvim slučajno oko podneva, kretao se prema zoni vulkana. Idućeg dana oko 15.40 sati (17. siječanj) ugledao sam svojevrsnu flotu, a uspio sam ih snimiti tako da se u pozadini vidi i zrakoplov. Najimpresivnija je bila ogromna kugla koja je oko sebe privlačila manje", prepričao je vidno uzbuđeni Sanchez.

Net.hr