Sexy horoskop: A što nakon ljeta.

horoskop, starenje, mršavljenje, horoskop, seks, horoskop, horoskop, znakovi, mržnja, horoskop, znak, veza, horoskop, seks, seks, horoskop, poze, bosanski horoskop, horoskop, znakovi, seks, datum, rođenje, znak, horoskop, pokloni, Božić, horoskopski znakovi, horoskop, Jarac, horoskopski znakovi, najpametniji, horoskop, horoskopski znakovi, horoskop, horoskopski znakovi, mane, horoskopski znakovi, bračni partner, ljubavni horoskop, 2019. godina
Naime, svi hrabri među vama, mogli bi biti više oprezni, jer postoji velika vjerojatnost u kojoj biste mogli biti razotkriveni. Ukoliko ne želite izgubiti onog koga volite, svoju pohotnost pospremite što dalje od sebe i polako se liječite od ukradenih strastvenih užitaka.

Svi oni koji se bude tek sa jeseni, uz strastvenost će pronaći i ljubav kakvu su dugo tražili. Jeste li jedni od ovih, saznajte u novom sexy horoskopu.

OVAN

Svi koji među vama traže nekakvo savršenstvo, na kraju će dobiti samo nezadovoljstvo i kaotične situacije. Vama je prijeko potrebno emocionalno doškolovavanje. Ne plašite se pogreški iz kojih ćete zasigurno izvući samo nešto korisno. Svaka ogrebotina na vašoj koži je samo novo iskustvo koje zacjeljuje. Dopustite strastvenošću da se spontano dogodi. Na takav ćete način oživjeti svoje čežnje u kojima ćete konačno moći uživati. Prepustite se životu i otkrijte sve čari koje dosad niste, a odnose se na otkrivanje strastvenih područja. Pretvorite jesen u čarobnu idilu, koja će potrajati.

BIK

Vi ne znate što točno želite od svoga života. Jesu li vas smantale vrućine, shvatit ćete tek za koji dan, kad će vam se konačno otvoriti oči, sad kad se bar malo ohladite. Ovisit ćete o svakom novom jutru. Kakvo vam ono započne, tako će vam se i odvijati dan. Ukoliko se probudite željni strastvenog seksa, njega ćete trebati cijeli dan. Srećom, više će biti dana kad ćete praviti nered u krevetu i postelja se neće hladiti. Teško ćete pored jedne osobe hladiti, jer pored nje vam se podiže sve. Karakteristično za vas, vaš partner neće znati na čemu se nalazi. On ili ona misli kako je u pitanju samo seks u kojem uživate, pa je vrijeme da pokažete i svoju emotivnu stranu.

BLIZANCI

Konačno vam je svanulo plodonosno seksualno razdoblje. Koga doista budete željeli, toga ćete i imati, a voljena će vas osoba uvijek dočikati raširenih ruku. Ukoliko imate tajnu osobu, odlično ćete se nadopunjavati. Otvorenost prema svemu bit će posebno zanimljiva u krevetu kojeg ćete dijeliti sa strastvenim partnerom. Pojedinci će se usmjeriti u jednom novom smijeru, kojim su željeli odavno ići. Fascinirat ćete voljenu osobu sa svojim umjećima, ali i sami sebe. Poboljšat ćete svoj izgled, zbog kojeg će se većina lijepiti na vas. Ne padajte pred čarima većine osobe koja se nalazi oko vas. S vremena na vrijeme se malo i ohladite.

RAK

Krenut ćete u avanture u koje se nikad niste smjeli upustiti. Ovo je vaše razdoblje u kojem želite samo uživati. Uopće nećete nalikovati na sebe sa djelima koje ćete činiti. Uvijek ste samo bili dobri na jeziku, sve ostalo je bilo za vas neostvarivo. Pokušat ćete ostvariti jedan san u kojem uza sebe imate jednu jako privlačnu osobu, koja vam ispunjava sve erotske igrice. Dakle, rijetki će u tome uspjeti. Bit ćete zahvalni snovima što su vam se ispunili. Svi oni koji se u sljedećem razdoblju upoznaju strastvenu osobu, uživat će potpunu erotiku, ukoliko niste sramežljivi. Ukoliko i jeste, vrijeme je da promjenite način života.

LAV

Iza vas je stresno i suho razdoblje "sam svoj majstor". Konačno će sve oko vas postati vlažnije sa svim erotičnim mirisima. Mnogi će najvjerojatnije ući u krivi smijer u kojem sad nikako ne biste smjeli biti. Imate strašno ljubomornog partnera. Svi koji budu u prekršaju bit će razotkriveni, pa na vrijeme razmislite koliko vrijedi riskirati. Naime, patnja bi vas mogla učiniti kvalitetnijim partnerom, samo je pitanje koliko dugo ćete u tome ustrajati. S partnerom ćete imati jako žestok seks i s njim budite zadovoljni. Prestanite tražiti kruha preko pogače. Slobodnima će se konačno osladiti brkove u strastvenim noćima.

DJEVICA

Dobivat ćete sve, pa čak i ono čemu se niste nadali. U plodnom ste vremenu, kad ćete moći birati. Prestanite misliti kako niste uočljivi, jer plijenite poglede gdje god se pojavite. Većina će vas željeti uza sebe, ali ne samo seksualno. Vama je potrebna ljubav i sve što uz nju dolazi u paketu. Vi ste sve više nepredvidljivi, dok vašoj voljenoj osobi to uopće ne semta. Dapače, voli vas i želi upravo takve kakvi jeste. Potiho želite jedan seks koji je pun svemirskog elektriciteta, a njega ćete uskoro i doživjeti. Osoba o kojoj maštate već je u vašoj mreži, koju samo trebate povući. Grč koji posjedujete, vaša je najveća prepreka. Oslobodit će vas upravo osoba o kojoj maštate.

VAGA

Bez obzira što ste ispekli zanat u svemu, znajte kako i dalje trebate učiti. Olako ste shvatili jednu osobu, kojoj je bilo stalo do vas. Najvjerojatnije će vam se sve obiti o glavu, ali još uvijek nije prekasno. Postoji mogućnost da ponovno upadnete u razdoblje bez seksa i strasti. Toga ste se itekako plašili. Što više svoju pametnu glavu hladite u vodi, jer joj je potrebno bistrine. Ukoliko se na vrijeme razbistrite, uskoro biste mogli uživati u strastvenom seksu. Odlučite se koga ili što točno želite. Sjediti na više stolica nije udobno ni vama njima. Prestanite biti riba na suhom i koprcati se. Lijepo si pomozite ili ako ste nesposobni onda potražite pomoć.
ŠKORPION

Jedino o čemu ćete najviše misliti i što će vas najviše zanimati je strastveni seks. Nećete moći ni vladati sobom, koliko ćete o njemu misliti. Što je za vas najbitnije, bit ćete radoznali i željet ćete puno toga probati. Pitanje je ukoliko imate stalnog partnera, koliko on to želi. Nećete biti vijerni voljenoj osobi, već samo sebi. Za ovo što vam se događa, okrivit ćete sve oko sebe. Dio vas će samo maštati o jednoj osobi. Naime, kako tu osobu nećete vidjeti u svojoj blizini, rado ćete se poslužiti i sa drugima. Oni koji putuju, najviše će biti predani i uživati u strastvenošću, pa čak i sa nepoznatim osobama.

STRIJELAC

Rijetki su kao vi. Posao ćete staviti ispred svih drugih važnih pitanja, pa čak i ispred seksa. On će vas jedini uzbuđivati i ispunjavati. Usrećit će se jedino oni koji koji pronađu jako bogatu osobu. Jako mali dio vas u tome će uspjeti, ali za vas je najbitnije da znate što točno želite. Većina vas zauzetih, bit će posebno posesivni s čime ćete oneraspoložiti, ali i udaljiti voljenu osobu. Vrijeme je da shvatite kako nitko nije vaša imovina, pa ćete nakon toga više uživati u seksu. Otkočite se i opustite. Ukoliko se otisnete dalje od mjesta stanovanja, velika je mogućnost da ćete uživati u strastvenošću. Za vas nije čudno da ste najstrastveniji daleko od svoga doma.

JARAC

Svojom ćete pojavom paliti i žariti gdje god se pojavite. Smješe vam se različite erotske prilike, dok će pojedinci čak i ostvariti dio svojih seksualnih snova. Naime, nećete biti zainteresirani samo za jednu osobu, jer će maštarije koje želite ostvariti pomutiti vašu pamet. Nećete se ustručavati strastvenosti sa osobama koje površno poznajete, pa čak ni prijateljima. Na kraju ovog razdoblja, stići će vas ono što ste najmanje očekivali. Dakle, zaljubit ćete se u osobu s kojom ste bili u avanturi, što za vas i nije neka rijetkost. Oko vas će sve gorjeti, a pojedinci će se nakon vas teško hladiti.
VODENJAK

Iza vas su visoke temperature, koje su uzdrmale vaš život i doveli vas do ruba samouništenja. Pročistit ćete se duhovno i jako brzo krenuti u pobjede. Sudbina u svemu konačno ima svoje prste, samo joj se ovaj put kvalitetno prepustite. Uživat ćete u naklonosti voljene osobe ili svoga partnera. Vrijeme celibata bit će samo stvar prošlosti. Svojom ćete nježnosti prigrliti još jednu osobu i svi ćete uživati. Zazirali ste od ljubavnih trokuta, što će najvjerojatnije isto biti stvar prošlosti. Pojedinci među vama, osjetit će čari tajne ljubavi i vrućih postelja, prožetim strašću kakvu nikad niste osjetili. Samo rijetki neće osjetiti strastvenost.
RIBE

Ne bi bilo loše da se malo ohladite, jer će vam biti napeto sve što vidite ili bude u vašoj blizini. Svaku ćete osobu zamišljati u svome vatrenom obruču. Pojedine osobe ćete dan za danom odvesti upravo tamo gdje ste ih zamislili. Naime, jedna će vas osoba svojom hladnoćom tu i tamo ohladiti. Koliko god je vi želite, ipak ima nešto jače. No, srećom, sve je kratkog vijeka, pa ćete nakon hladnoće uslijediti brzo grijanje. Ukoliko budete u nemogućnosti za strastvenim dodirima, prebacit ćete se na telefonski seks. Jedna je osoba iz vaše prošlosti uvijek raspoložena za njega, pa slobodno okrenite broj. Dakle, pred vama je jako užareno razdoblje, kad nećete birati partnera. Riskiranjem ćete se dovesti do gubitka nekoga vrijednoga.

NINA BARIŠIĆ

dalamcijanews