Pročitajte zašto ova žena mora paziti svoje ruke najviše na svijetu

ruke, model
Ashly Covington već 14 godina radi kao model, ali model za samo jedan dio tijela. Ruke. Vjerojatno ste ih vidjeli bezbroj puta, ali ste mislili da pripadaju Adriani Limi, Brooke Shields ili Charlize Theron na čijim su se tijelima ili licima nalazile.

No, Ashly Covington je strpljivo stajala iza modela, kako ne bi smetala na slici, ali su zato njezine savršeno manikirane ruke bile ispred objektiva kamere.

'Svoje prste stavljala sam na usta modela na mnogo snimanja. Ponekad je to malo jezivo, a ponekad urnebesno zabavno', kazala je ova 37-godišnjakinja za Daily Mail.

Tako su na reklami Maybellinea njezine ruke, a ne Limine, a isto je i s Charlize Theron za Diorov miris J'adore kao i s Brooke Shields za Colgatem kojima je također posudila svoje 'savršenstvo'.

Ruke Ashley Covington nalaze se na reklamama mnogih brandova kao što su Clinique, Canon, Gillette, Sephora i Rolex.

Kako su joj ruke najveće blago, na njih mora itekako paziti.

'Gotovo stalno nosim rukavice i moram paziti kako otvaram vrata, kutiju pa čak i kako mašem rukama dok hodam ulicom. Imala sam loša iskustva u svim navedenim situacijama zbog kojih sam bila bez posla neko vrijeme pa sada pazim', ispričala je.

Karijeru modela počela je tako da je njezine ruke zamijetio jedan agent dok je radila kao konobarica. Tada je grizla i nokte, no prestala je s prvim odlaskom na manikuru i prvim snimanjem. Za snimanja često vježba pred ogledalom. Njezin posao, ističe, nije nimalo lagan. Ruke joj moraju izvoditi savršene pokrete i biti mirne dok joj je tijelo pod čudnim kutovima jer se ne smije vidjeti.

Osim rukavica kojima gotovo uvijek štiti ruke njezino tajno kozmetičko sredstvo je - maslinovo ulje.

Zanimljivo je da je i njezina baka bila model za ruke, i to za pisaće mašine 30-tih godina prošlog stoljeća.

Izvor: dnevnik.hr