Pet dokaza da su drevni Maye u krivu, nema smaka svijeta

maye smak svijeta, maje, proročanstvo, maye smak svijeta, maje, kalendar, maye smak svijeta, smak, kraj svijeta, smak, maye smak svijeta, svijet, smak svijeta, upozorenje, svijet, smak, smak svijeta, smaknuća, smak svijeta, smak
Donosimo vam pet razloga radi kojih se ne trebate bojati smaka svijeta. Kao prvo, ne postoji jedan kalendar Maya. Maye su bili narod opterećen brojevima i datumima pa su imali tri vrste kalendara.

Tako primjerice, postoji njihov kalendar prema kojem bi smak svijeta bio svakih 240 dana. Nemoguće. Kao drugo, samo je jedan natpis u cijelom kalendaru koji se odnosi na 2012. Ljudi koji dublje proučavaju  Maye, tvrde da se najvjerojatnije radi o posveti na zgradi koja je nastala prije 1400 godina.

Pod treći razlog možemo uvrstiti činjenicu da se njihov kalendar zapravo ne završava. Istraživači navode i da postoji mnogo dokaza da su oni bili uvjereni da će se život nastaviti i poslije 2012.  I na kraju, upotrijebite logiku, da su Maye imali tolike moći predviđanja, predvidjeli bi i kraj svoje civilizacije i pokušali to nekako spriječiti.

Zbog svih ovih razloga možete odahnuti i prestati paničariti. Znanstvenik David Morrison, astrobiolog, izjavio je nedavno da prima zabrinjavajuće visok broj paničnih poziva ljudi. Najstrašnije mu je kaže bilo kad mu se nedavno javila žena, majka dvije tinejdžerice i izjavila da njezine kćerkice razmišljaju o samoubojstvu jer ne žele biti žive kada svijetu jednom dođe kraj. Jedna od majki koje su u strahu radi kraja svijeta je izjavila i da će prvo ubiti svoju djecu, a onda sebe.

index