Osakaćenim govedima precizno uklonjena vimena

Da cijela stvar bude intrigantnija to se dogodilo u predjelu koje graniči s područjem Angel Gatti u kojem je ne tako davno pronađeno 45 nepoznatih otisaka čije podrijetlo nisu uspjeli utvrditi ni istražitelji nakon temeljite istrage.

Na čileanskoj farmi u blizini grada Bartolomé Bravo pronađeno je novih deset ubijenih životinja, od čega sedmero teladi i tri krave, a trupla životinja zaprepastila su ne samo vlasnika farme već i istražitelje. Naime, životinje su rasječene savršeno precizno pogotovo oko vimena. Oni koji su vidjeli leševe uvjereni su kako to nije djelo nekoga s ovog svijeta, bilo čovjeka ili životinje...

Nažalost, vlasnik farme, uplašen zbog mogućeg zanimanja znatiželjnika i medija odlučio je leševe spaliti, a za smrt okriviti lokalne pse lutalice.

Da cijela stvar bude intrigantnija to se dogoido u predjelu koje graniči s područjem Angel Gatti u kojem je ne tako davno pronađeno 45 nepoznatih otisaka čije podrijetlo nisu uspjeli utvrditi ni istražitelji nakon temeljite istrage.

No, neobičan događaj ipak je pobudio zanimanje lokalne policije, u kojoj je na tren zavladala panika kada su vidjeli leševe, no koja zbog nedostatka dokaza nije mogla učiniti mnogo.

Obzirom da je prestrašeni i bijesni vlasnik goveda uništio dokaze policija i istražitelji mogu samo nagađati o čemu je riječ i sasvim je jasno kako ni oni, kao ni brojni ljubitelji paranormalnih pojava, taj događaj nisu shvatili olako.

Net.hr