Možete naručiti lijes prekriven šljokicama za blistav izgled i nakon smrti

Možete naručiti lijes prekriven šljokicama za blistav izgled i nakon smrti
Luksuzni mrtvački sanduci dostupni su za kupnju kod većine pogrebnika diljem Velike Britanije. Na lijesovima se koristi ista vrsta šljokica koju Jimmy Choo koristi na svojim cipelama!

Oni su kreacija tima koji čine muž i žena Chris i Dawn Nicholls, koji stoje iza The Glitter Coffin Company. Prošle godine odlučili su proširiti svoj posao i počeli proizvoditi lijesove prekrivene šljokicama.

"Imali smo tvrtku dvije godine i htjeli smo napraviti napredak. Odlučio sam kupiti lijes i prekriti ga šljokicama kako bi vidio kako će izgledati", rekao je Chris, a prenosi Metro.

To je bilo prije godinu dana, ali su morali pričekati da lijesovi prođu određena ispitivanja kako bi ih mogli upotrijebiti za kremiranja i pokope. "Prošli smo testove i sada šaljemo primjere pogrebnim tvrtkama diljem zemlje."

Od siječnja su prodali 15 lijesova koje proizvodi FE Harris, a The Glitter Coffin Company isporučuje lijesove bilo gdje u svijetu.

Lijesovi pokriveni šljokicama dostupni su raznim bojama: srebrna, zlatna, roza, plava, crna i ljubičasta. Svaki lijes se radi po narudžbi i možete tražiti prilagođeni dizajn.