BIZARAN PERFORMANS Zadarski gradski vijećnik u lijesu došao na sjednicu Gradskog vijeća

ričard, zadar, lijes, enio, enio meštrović
Antena

"Uskrsnuće Ričarda" događalo se jutros na zadarskom Narodnom trgu ispred ulaza u Gradsku upravu, gdje u devet sati počinje sjednica Gradskog vijeća.

Aludirajući na kritike koje su odaslane na njegov račun, Enio Meštrović je na sjednicu poslao "mrtvog Ričarda", koji je ispred ulaza u zgradu gradske uprave, uz zvukove posmrtne glazbe - 'uskrsnuo'.

"Iđemo gori raditi ljudi, iđemo raditi. Ža mi je bilo umriti kraj takve pisme. Vi mrtve dižete. A ne Munita", zahvalio se Ričard "pogrebnoj povorci", pa nastavio:

"Čemu sve ovo? Pa reklo mi da sam umra čoviče. Ja sam se zamislija jednu večer i stvarno sam umra. Ljudi su stavili i osmrtnice po gradu i sve i ja sam samo doša javiti da sam još uvik živ i da kad je ova priča o proračunu, znači o paran, da Enio Meštrović nema što raditi u Gradskom vijeću nego da ja dolazin di se pare dilu. Tako je bilo od početka, tako smo i najavili. Ono kad triba nešto lajat, vikat na ljude... to ja budalu pušten, a sad ćemo rješavat nekako drukčije. Oće li bit za narod novca? Pa ja ti to obećavan cilo vrime kroz kampanju, znači ovoga smo samo puštali da se zaigra malo, sad radimo prave stvari. Sad ćemo dilit ovo šta smo pokrali, onih 20-tak i više posto kako smo obećali vraćamo narodu danas, ako se ovi složu gori, ako ne, a onda ćemo s eopet ići igrat na izbore hahaha... Meni je najvažnije da san oživijo. A Enijo? Ko njega šta pita, on je budala, on samo uđe u moje tilo i sramoti me po gradu. Meni je najvažnije da ode ima para i da to triba podilit. Iđemo raditi", rekao je Ričard, a prenosi Jutarnji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Upitan je li njegov performans distrakcija, rekao je "da ne razumi otu rič jer je sa sela".

"Enio Meštrović je osta kući, on je budala. ja imam njegovu osobnu kartu i covid potvrdu", rekao je pokušavši ući, ali ga je u tome spriječila kolegica vijećnica Marjana Botić.

"A ko će van dati pare, ako ne ja. Iđemo na zadnja vrata, tamo su pare", rekao je Ričard i uz nešto čekanja ušao u zgradu Gradske uprave.

Na stražnji ulaz.