Kristijan Golubović "Nisam zaslužio da me ubije neki narkoman"

Aleksandar Golubović
Na konstataciju novinara da još uvijek postoje grupe koje ga žele likvidirati, Golubović je potvrdio da postoje osobe grupa sa kojom je nekad imao nešto neraščišćeno, pa je raščistio, ali da mu još uvijek od njih prijeti opasnost.

"Ne bih voleo da pokušaju da me likvidiraju, daleko od toga. Oni su prilično jaki, i mogli bi potencijalno uraditi nešto na tom planu. Možda bi uspeli, možda ne", rekao je Golubović.

On je dodao da postoje još dvije individue koje mu žele nauditi. Opet je rekao da ne bi volio da dođe do obračuna.

"Jedan od njih ima predstavu da mu ja ne bih oprostio kad bi se sreli i onda bi verovatno potegao pištolj i pucao na mene. Iz čistog straha, ne iz slave, nego iz čistog straha. E takvi su mi najgori. To se uvijek kobno završava.", rekao je Golubović.

On je rekao da sa njim nije dobro prošao nijedan ultimat fighter i da zamislimo šta bi bilo sa jednim malim čovjekom koji konzumira drogu i koji je polusvjestan.

"Toga se jedinog kao bojim, jer ne bih volio da završim na taj način, jer ne zaslužujem da me ubije narkoman", rekao je Golubović.

Golubović je istakao da ne bi do kraja života nikoga volio uvrijediti, a ne udariti. Govorio je i o dolascima u Sarajevo, druženju sa Ismetom Ćelom Bajramovićem, skokovima sa Starog mosta u Mostaru.

Sarajevo-x