Koliko daleko može letjeti sperma?

Tko će dalje

Uz mjerenje vlastitog uda muškarce zanima i kako daleko štrcne kada svršava. Dakle, najdalji izmjereni mlaz muške ejakulacije iznosio je šest metara u daljinu, a nositelj tog iznimnog rekorda je čovjek po imenu Horst Schultz. Ženska ejakulacija prilično je rijetka, ali svejedno: najdalji ženski mlaz briznuo je 3 metra.

Nagrada za gutanje

Michelle Monahan iz Los Angelesa, ponosna je na drugi nevjerojatan rekord. Michelle je uspjela progutati cijelu litru sperme, ali je jadnica, nakon hrabrog podviga, završila na hitnoj, gdje su joj ispumpali želudac. Ona je prva žena koja je to učinila i zato je zaslužila nagradu za ženu, koja je progutale najviše sjemene tekućine.

Seks-mašina

Druga je pak djevojka postigla rekord s najvećim brojem različitih spolnih partnera u u 24 sata. U jednom je danu uspjela zadovoljiti čak 620 muškaraca! Na tom području snažniji spol ozbiljno zaostaje. Zvijezda porno filmova, Jon Dough, trebao se tijekom 24 sata seksati s 101 ženskom, no uspjelo mu je zadovoljiti ih samo 52. Preostalih 58 se prihvatio tek nakon dva tjedna.

Još jedan kratak ali svejedno zanimljiv podatak o muškarcima:16 je najveći broj ejakulacija, koje neki muškarac postigao tijekom jednog sata. Bravo!

dnevnik.hr