Preko 70 nagrada za posjetitelje na Festivalu vjenčanja Moj dan iz snova

Sajam vjenčanja, festival vjenčanja, Mostar

Program počinje u 13:00 i traje do 21:00. Pored bogatog i raznovrsnog programa, posjetitelje očekuje i revija vjenčanica, svečanih haljina i odijela koja počinje u 18:00. Ulaz je besplatan i za festival i za reviju.

Pored revije, bit će održane edukacije, radionice, popusti na određene proizvode, degustacije, predstavljanje izlagača i njihovih ponuda, brojne nagrade, te mnoštvo toga.

Svakih sat vremena održavat će se tombole, a posjetitelje očekuje preko 70 bogatih nagrada. Glavne nagrade dodjeljuju se nakon revije, a to su: najam vjenčanice u Salonu vjenčanica Hill's, te najam svečane haljine Modnom studiju I DO. Osvojite sat iz bogate ponude Zerro satovi, noćenje u Hotelu Ilidža za dvije osobe sa korištenjem bazena i fitnesa, poklon bonove, kao i mnoštvo drugih bogatih nagrada. Wiener osiguranje nagrađuje sa policama za putno zdravstveno osiguranje.

Očekuju Vas i radionice: besplatna šminkanja, tretmani lica, njega kose, oblikovanje i uređivanje obrva, geliranje noktiju i još mnogo toga.

No, nagrade nisu jedino što Vas očekuje. Tu je preko 50 izlagača koji će se predstaviti sa svojom ponudom, a očekuju Vas i popusti na određene proizvode.

Degustirat ćete i vino, slastice, čokoladu, Bristot coffee, Nesscafe, te zabaviti se uz odličnu muziku, bogat catering i savršene nagrade sponzora, partnera i izlagača.
Zabilježite datum, dođite na Festival vjenčanja i provedite dan iz snova.