3 super načina na koja možeš iskoristiti deo stick

deo stick, trikovi, načini

Zahvaljujući glatkoj teksturi koju ostavlja na koži i svojstvima hlađenja, upijanja i sušenja, možeš ga iskoristiti i u ova 3 slučaja:

1. Kako bi spriječila trljanje bedara

Ako se tvoja bedra trljaju jedno o drugo dok hodaš, bilo zbog tipa građe ili koje kilice viška, dezić u sticku za ljetnih bi mjeseci mogao postati tvoj novi najbolji prijatelj. Kad skinemo najlonke, osjećaj trljanja ispod suknje ili suhe haljine može biti izrazito neugodan te dovesti do crvenila, a jedan brzi premaz dezićem po unutarnjoj strani bedara, taj će problem riješiti u trenu. Baš kao što je demonstrirala komičarka Amy Schumer prije izlaska na crveni tepih na Met gali.

2. Kako bi spriječila stvaranje žuljeva u štiklama

Ako nove salonke namjeravaš nositi na gola stopala, svakako isprobaj ovaj trik. Na područje na kojima će se o kožu stopala trljati rub cipela nanesi sloj dezića u sticku. On će napraviti zaštitni sloj koji će te sačuvati od žuljeva i boli.

3. Kako bi spriječila efekt masnog lica

Ne preporučujemo da ovo radiš često, no ako imaš svadbu, važan dejt ili neku drugu prigodu u kojoj želiš ostaviti dobar dojam, a imaš problema s masnom T-zonom, na čelo i bradu nanesi tanak sloj dezića u sticku. Naravno, mora biti potpuno čist kako na lice ne bi stavila bakterije koje će uzrokovati prištiće.

Izvor: index.hr