10 najgorih stvari koje će vam napraviti vaša cura

1. Prevari vas, a onda ste vi krivi
"Da sam ti vjerovala da me voliš, ne bih te nikada prevarila!" Da vam pravo kažemo, ona ima i pravo. Neće vam vjerovati zato jer je ili shizofreničarka ili totalno sj***na, pa ne može vjerovati da je netko može voljeti. Ili je samo vješta manipulatorica kojoj je sve ovo igra, a to što ste je ulovili samo dio nje.
ŠTO UČINITI: Oprostiti u ime ljubavi, naravno... Šalimo se, ako ste se ikada našli u ovakvoj situaciji, vrijeme je da iz temelja ispitate svoj život, svoja životna načela i tko ste vi zapravo. A možete se i uvijek napiti s frendovima sretni što ste napustili ovakvu kuju.

2. Počne vas tući dok se svađate
Nije u stanju prihvatiti svoje emocije niti je u stanju kontrolirati svoje postupke. Počne s laganim prijetnjama da će vas udariti šakom u glavu, nakon što se počne duriti zbog nepoznatog razloga. Završi tako što vas pokuša gurnuti s vaše vlastite terase.
ŠTO UČINITI: Ako je dovoljno rano, samo se udaljite. Ako je kasno i ne možete je sami svladati, zovite policiju. Što je najbolje, ona nikada neće misliti da je išta kriva, jer ste je vi isprovocirali na nasilje svojim ponašanjem.

3. Ne želi da se sastajete s frendovima
Slomu živaca i urlanju koje slijedi jer ste se usudili reći da biste za vikend otišli frendu pomoći brati trešnje prethodio je tjedan u kojem ste svaki slobodni trenutak provodili s njom.
ŠTO UČINITI: Ona jednostavno ne može podnijeti da pažnju poklonite nekom drugom. Frendovi i obitelj su joj, stoga, najveći neprijatelji. A, oni će vam trebati onog dana kada konačno prekinete s njom.

4. Smrtno se naljuti istog trenutka kada i najmanja sitnica nije po njenom
Kao, idete u dućan kupiti neke sitnice, a ona se naljuti jer niste kupili ono što je ona htjela. Naravno da vam nije rekla što hoće, ali vi ste trebali znati. To vam sve predbaci nakon što ste došli kući iz dućana. U kojem ste bili skupa.
ŠTO UČINITI: Shvatite to kao da imate posla s četverogodišnjim djetetom. Isti su hirovi, iste promjene raspoloženja i ista neviđena neracionalna sebičnost. Zapitajte se samo želite li biti u vezi s djetetom.

5. Uspostavlja pravila u vezi
Recimo, ne smijete upoznati njene prijatelje. Kada ste u javnosti, ne smijete je dodirivati, jer ne želi da se zna da ste skupa. Otići ćete zajedno van, ali ona ne želi plesati s vama. Naravno, tu su i restrikcije u pogledu seksualnih odnosa koje mogu doseći bilo koju varijaciju i kombinaciju uskraćivanja potpuno normalnih i uobičajenih zadovoljstava koje je vjerojatno i vaš djed pružao vašoj baki. A sve je tako zato što "za to još nije vrijeme".
ŠTO UČINITI: Činit će vam se da trebate biti strpljivi, ali vjerujte da nikada nećete doživjeti promjenu. Ona nije sposobna za normalan emotivni odnos, a sva obećanja su tu kao i sve drugo. Da ništa ne bude onako kako ona ne želi, jer ju je strah svega drugog.

6. Totalno je ljubomorna, posebno na vaše frendice
Isprva možda nećete ništa primijetiti. Činit će vam se da je samo zainteresirana za vaš život i odnose. Međutim, ona samo ispituje teren i čeka vašu prvu grešku. A ta će greška biti u većini slučajeva to što ste sreli frendicu u gradu, pričali s njom pet minuta, ali njoj to niste rekli. Niste, zato što ste zaboravili, a najvjerojatnije zato što niste smatrali bitnim. Međutim, ona je za to saznala, ne znate ni sami kako, možda ste joj i naknadno spomenuli. I onda je nastao pakao.
ŠTO UČINITI: Bježite glavom bez obzira. Očekuje vas pakao u kojem će se svaka vaša riječ i pokret posebno motriti i bit ćete krivi prije nego li vam se dokaže nevinost. A nevinost nikada nećete moći dokazati, jer ste već dokazali da vam se ne može vjerovati. Time što niste rekli koga ste sreli u gradu.

7. Testira vas da bi utvrdila vašu vjernost i predanost vezi
Najvjerojatnije ste u vezi tek par mjeseci i ne vidite kako bi vam se veza mogla naći u krizi, ali s obzirom da je vjerojatno njezin tata ostavio njenu mamu, ona "zna" da se niti jednom muškarcu ne može vjerovati. Zato ćete uz rečenice poput "ako me voliš i ako ti je stalo" dobivati zadatke kojima smirujete buru u njezinoj glavi. Ako vam se ne da, ne shvaćate o čemu se radi ili jednostavno ne napravite ono i kako se od vas očekuje, na vas će se sručiti uragan bijesa i mržnje. Jer, vi ste to zaslužili.
ŠTO UČINITI: Ako nemate dovoljno pameti da je ostavite, pripremite se za niz testova u usporedbi s kojima su 36 odaja Shaolina lagani trening. U većini slučajeva nećete znati niti pravila niti zadatak, poanta je u svemu da vas se kazni za ono što je njen otac učinio njenoj majci.

8. Ima ključ od vašeg stana i nenajavljeno vam se pojavi usred noći
Možda ste joj ga dali usred najveće napaljenosti ili zaljubljenosti da biste joj dokazali kako mislite ozbiljno. Možda ga je ona tražila od vas kao test kojim želi dokaz da mislite ozbiljno. Možda ga je jednostavno kopirala dok niste gledali. Uglavnom, ona ima vaš ključ i spremna ga je koristiti kada to najmanje očekujete.
ŠTO UČINITI: Vjerojatno i dolazi iznenada na mjesta na kojima visite s frendovima, kada ste konačno uspjeli izaći s njima kako biste se izjadali jer vam ova luđakinja ne da mira, i još vas zove i šalje poruke 50 puta dnevno.

9. Pregledava vam poruke i pozive na mobitelu
Čitala bi ona i mailove, ali nije uspjela saznati šifru. Jednog dana samo skužite da vam je netko prčkao po mobitelu dok ste bili u kupaonici. Pravit ćete se da nije bilo ništa. A onda će jednog dana otvoreno tražiti da joj pokažete poruke na mobitelu. I čudi se zašto se oko toga uzrujavate. Sigurno nešto krijete.
ŠTO UČINITI: Ovakvo silovanje nečije privatnosti dolazi samo od paranoične osobe koja obično i sama puno toga krije. Tražite i vi nju da vam pokaže svoje poruke i nakon toga prekinite s njom. Baš joj tako recite.

10. Saznala je šifru vašeg maila
Vjerojatno nije vješta poput Lisbeth Salander pa nema opasnosti da vam provaljuje u računalo s neke udaljene lokacije, ali dovoljno je što se može ulogirati u vaš webmail. Sva vaša dopisivanja, računajući i ona s bivšim curama, čija imena ona, naravno, zna, su pročitana. A pročitani ste i vi, nema smisla objašnjavati kako je riječ o sretno udanim ženama s malom djecom koje vas više ne zanimaju. Jer ona dobro zna kakvi ste vi...
ŠTO UČNITI: Iskreno, potpuno smo šokirani što postoje osobe koje rade ovakve stvari. Ostanite s njom kako biste stekli nova iskustva, ovakvo nešto nećete doživjeti sa svakim. Samo, spavajte s jednim okom otvorenim. Nikad se ne zna.

net.hr