VIŠTICA, BADRIĆ, ANICA KOVAČ Brojni se opraštaju od Milana Bandića

Milan Bandić
Instagram

Brojni se danas opraštaju od dugogodišnjeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Za 21 godinu koliko je bio na čelu Zagreba Bandić je stigao biti gotovo u svim sferama društva. Družio se s političarima, znanstvenicima, pjevačima, glumcima, sportašima, kumicama s placa, malim običnim ljudima. 

Od njega se danas tako mnogi opraštaju na društvenim mrežema. Hercegovačka glumica Ornela Vištica uz zajedničku fotografiju Vištica je napisala: "Počivaj u miru".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna od najboljih hrvatskih glazbenica Nina Badrić na svom Instagram storyu podijelila je fotografiju s Bandićem na kojoj je pisalo:

'Pamtit ću vas po posebnoj empatiji prema nama umjetnicima. Za vas me nije vezao nijedan interes ili posao, a ipak ste došli na moj koncert 7. ožujka u Areni, čestitali mi i donijeli buket ruža. Iskreno saučešće obitelji. Počivali u miru', poručila je Nina.

Proslavljena atletičarka i bivša zastupnica Bandićeve stranke u Saboru i Gradskoj skupštini Sandra Perković od zagrebačkog gradonačelnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

'Zbogom VELIKI ČOVJEČE! Hvala ti na smijehu i vedrini. Hvala ti što si uvijek pružao ruku onima kojima je pomoć bila najpotrebnija. Grad Zagreb više nikad neće biti isti. Zagrebački sportaši na čelu sa mnom ostali su bez svojeg najvjernijeg i najiskrenijeg navijača. Mnoge smo medalje zajedno kovali, čuvaj nas sada kao što si to ti uvijek radio, ali s nekog drugog mjesta. HVALA. Počivaj u miru', napisala je Perković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bivša Miss Hrvatske, Anica Kovač, na svom se Instagram profilu oprostila od Bandića zajedničkom fotografijom. 'Što je nebo tamnije, to su zvijezde sjajnije..sijaj zvijezdo i čuvaj nas.'