Vedran Ćorluka oglasio nakon Frankine objave o trudnoći

Vedran Ćorluka bivši nogometaš, Franka Batelić
Instagram

Vedran Ćorluka oglasio se na Instagramu nakon svoje supruge Franke Batelić koja je objavila kako ona i nogometaš čekaju drugo dijete.

Beba bi trebala stići u rujnu, a sreću o trudnoći ne skriva ni Ćorluka pa je Frankinu fotografiju podijelio na story i stavio emotikone trudne žene i srca.

Odmah nakon toga, podijelio je i kratki video sebe i sina u laganoj šetnji kroz šumu, a cijelu scenu snimila je Franka. Vedran je čvrst za ruku primio sinčića i poveo ga uskim puteljkom, a u šetnji im se pridružio i kućni ljubimac – pas Oskar.

Franka je nedavno objavila fotografije u bijeloj haljini na kojima se drži za trudnički trbuščić, a najavila je i kako beba stiže na jesen, piše Dnevnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić... Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Haha" napisala je Franka u objavi, a uslijedila je lavina čestitki.

Franka i Vedran vjenčali su se vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću