VIDEO  Vedran Ćorluka “Dolazim u Derventu često, taj dio ima potencijal”

Vedran Ćorluka bivši nogometaš,derventa,danijel pranjić
micro mreža

Nekadašnji nogometaš reprezentacije Hrvatske, a sada član stručnog stožera Vedran Ćorluka bio je jedan od igrača koji su igrali na oproštaju Danijela Pranjića.
Ćorluka je u karijeri nastupao za Dinamo Zagreb, Inter iz Zaprešića, Manchester city, Tottenham, Bayer Leverkusen i Lokomotivu iz Moskve, a za reprezentaciju Hrvatske je odigrao 103 utakmice.

Ćorluka je rodom iz Dervente, a u rodne krajeve često dolazi.

“U Derventu uvijek idem kad mogu, otac često ide, obitelj nam se tamo okuplja i tamo se osjećamo kao kući” – objašnjava Ćorluka. Nije rijetkost da nogometaši dolaze iz manjih mjesta poput Ćorluke, Pranjića, Olića, a nekadašnji štoper za portal Micro mreža objašnjava da je to samo dokaz da je sve moguće.

“To je samo jedan pokazatelj da je sve moguće, uz dobar odgoj, zdravu okolinu. Svi mi imamo jednake uvjete, samo je bitno kako ćeš ti to sebi u glavi posložiti, tako da nitko tko je rođen u velikim sredinama nema nikakvu prednost”.

On se osvrnuo i na uspjehe reprezentacije Hrvatske, a kompletnu izjavu, zajedno sa izjavama Nike Kranjčara, Ivana Klasnića i Ivice Olića možete pogledati u videu.

Sadržaj se učitava...