VIDEO  TARAPANA BAND I Hercegovini šaljemo naš "Zagrljaj za Božić"

Tarapana Band, Bozićna pjesma, Zagrlja za Božić

Tarapana Band ima novi hit. Ovog puta on je u blagdanskom duhu i vezan je za najradosniji dan u godini - Božić.

Pjesma autora Dušana Bačića osvojila je društvo iz banda na prvo slušanje. U ovo vrijeme kada se, nažalost rijetko druže s publikom na koncertima, odlučili su ih zagrliti notama svoje božićne pjesme. 

Sadržaj se učitava...

"Svijet je negdje malo zapao, a sunce rastjerat će sve oluje", stih je koji nam je zapravo svima motivacija da će ipak nakon ove oluje doći bolji dani i da ćemo se što prije vratiti na staro normalno. Zaista nam je nevjerojatno da je ova godina prošla u čitanju loših vijesti, brojanju crnih brojki, neizvjesnosti, ali trudimo se ostati pozitivni. Ova pjesma je dar za našu publiku koja je i u ovim ludim vremenima uz nas. Oni su ti koji naš album "Ja sam na te ponosan" drže već osam mjeseci u top listi najprodavanijih u Hrvatskoj i mi smo im se zaista nekako za kraj godine morali odužiti i pokloniti im našu malu božićnu čaroliju", kaže za hercegovina.info pjevač Tarapane Frano Pehar.

Tarapana Band,Bozićna pjesma,Zagrlja za Božić

Samo snimanje proteklo je u veselom tonu.

"Pjesma je pozitivna, plesna, ima taj božićni, swing ugođaj i sigurni smo da će se svi koji poslušaju pjesmu automatski prebaciti u božićno raspoloženje. Neka ova pjesma bude za sve one koji žele nakratko zaboraviti na sve ono što nam je dala ova godina. Tako je bilo i kod nas na snimanju. Puno smijeha, zabave i plesa." 

Frontmen Tarapane ujedno ovom pjesmom želi čestitati Božić i svojoj Hercegovini.

Tarapana Band,Bozićna pjesma,Zagrlja za Božić

"Ovom pjesmom želim čestitati nadolazeće blagdane svim ljudima u mojoj Hercegovini u nadi da se vidimo i družimo sljedeće godine. Do tada vam šaljem naš "Zagrljaj za Božić" i želim da ostanete pozitivni, sretni i covid negativni", rekao je Frano.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.