Zvijezde pjevaju: Marija Borić i Ervin Baučić pobjednici showa

Hvala kazalištu 'Komedija' koje me oslobodilo obaveza tijekom showa. Hvala svima, komentirali su Ervin Baučić (35) i Marija Borić (30) nakon pobjede u showu 'Zvijezde pjevaju'.

Pjevač i glumica pobjednici su pete sezone showa, a za pobjedu u finalu borili su se s Natašom Janjić (29) i Markom Toljom (26). Marija je nakon pobjede svima zahvalila na podršci dok je tijekom showa komentirala kako je pronašla prekrasne ljude te da će se s nekima od njih nastaviti družiti i nakon showa.

- Hvala svima koji su glasovali za nas, obitelji i prijateljima koji su uzalud trošili novac za finale i glasovali za nas- rekla je Nataša dok je Marko zaključio kako mu je drago da je svoju učenicu uspio dovesti u finale.

Nakon izvedbe triju pjesama u finalnoj emisiji Nataša i Marko su prema glasovima žirija bili na prvom mjestu s osvojenih 120 bodova dok su Marija i Ervin imali tri boda manje.
'Tereza Kesovija u publici navijala za Mariju'

Marija i Ervin su za izvedbu mjuzikla 'Fantom u operi' od žirija dobili maksimalan broj bodova.

- Prvi put uživo čujem 'Fantoma u operi jer me prošli put nije bilo. Jako ste dobri - komentirao je njihovu izvedbu Rajko Dujmić.

Ksenija je rekla da su se ovog puta riješili krivog tona i bili izvrsni, a Martina je pohvalila Ervina da zna raditi svoj posao.

- Nemam tremu, ja sam se večeras došla zabaviti. Drago mi je da je Tereza došla, ona je moja kuma - rekla je Marija za koju je u publici navijala Tereza Kesovija.
'Malo ti zamjeram što si ostajala u nekim svojim okvirima'

Nataša Janjić i Marko Tolja još jednom su u showu otpjevali pjesmu 'Stine' Olivera Dragojevića, a žiri je njihovu izvedbu također nagradio maksimalnim brojem bodova.

- Meni je s vašom izvedbom stalo vrijeme i morala sam se jako koncentrirati - komentirala je Martina.

Vanna je nakon drugog nastupa Marije i Ervina kada su izveli pjesmu Lise Standfield 'All Around the World' rekla da Marija zna pjevati te da je, kada ju je prvi put čula, pomislila da zaslužuje finale. Komentirala je da joj ipak malo zamjera što je ostajala u nekim svojim okvirima. Žiri im je ponovno dodijelio desetke. Nakon Natašinog i Markovog drugog nastupa i izvedbe pjesme 'Do You Love Me' iz Prljavog plesa, Martina je rekla da joj se jako svidjelo što ga može vidjeti u potpunom elementu.
'Marija ima vokalnu širinu koju ti Nataša nemaš'

- Ne znam kakav si privatno, teško mi je uspoređivati vas jer realno gledajući Marija ima vokalno jednu širinu koju ti Nataša nemaš. No, ono što ti nedostaje nadoknađuješ u emotivnom i interpretativnom smislu više nego Marija - rekla je Martina i zaključila da su je ponovno stavili na muke.

Tolja je komentirao kako mu je bilo zanimljivo surađivati s Natašom zbog njezinog talenta i energije, a Nataša ga je pohvalila da je divan čovjek.

Nakon što su Marija i Ervin otpjevali pjesmu Zorice Kondže 'Ti si moj san', Ksenija je rekla da bi voljela da su izabrali pjesmu 'Zar je voljeti grijeh?'.

- No, to nema nikakve veze. Bili ste super, čestitam - rekla je Ksenija Mariji i Ervinu čiju je posljednju izvedbu žiri nagradio s 37 bodova.
'Prvi put su mi se tresle ruke tijekom showa'

Nataša je nakon što su otpjevali pjesmu Eurythmicsa 'Miracle of Love' rekla da su joj se prvi put u showu tresle ruke.

- Ja zbilja suzim, cijelo vrijeme sam se pitala kad glumiš i forsiraš se da li publika to zna. Želim da ste bili iskreni u ovoj stvari, bili ste suvereni, sugestivni, oborila si me s nogu kad si imala kontakt očima s publikom - rekla je Martina. Nataša je nakon izvedbe posljednje pjesme zaključila da joj je bilo divno natjecati se, da su emocije na vrhuncu i da je ekipa bila divna. Marko je komentirao da mu je ova treća sezona u showu i da je ove godine dao najviše od sebe.

izvor: 24sata.hr