VIDEO  Ispala Ana, Franka opet oduševila

ples sa zvijezdama

Puna pozitivne energije i vedrog izraza lica Ana se nije rastužila što je ispala u polufinalu, već je zahvalila na sudjelovanju te kazala da joj je osim plesa najbolja stvar tijekom showa što je upoznala sjajnog plesača Nicolasa. "I ja sam sretan što sam upoznao Anu, ona je izvanredna osoba, a takve poput nje se u životu rijetko sreću", pohvalio je Nicolas svoju sada bivšu partnericu.

Iako su ispali, bili su definitivno iznenađenje sezone, a tek su u šestoj emisiji uspjeli izmamiti nešto nalik pohvalama. "Ovaj put neću pričati vic jer smo mi sami po sebi vic", rekao je Nicolas čija je partnerica djelovala pomalo smiješno dok je plesala jive u uskim hlačama i dekoltiranom topu koji je otkrivao crveni grudnjak i grudi.

Iako bolestan, zbog čega je završio na infuziji, Ištvan Varga se potrudio biti što bolji mentor mladoj Franki s kojom je plesao jive i slow fox. Ples pun energije, živahni okreti i Franka u ultrakratkoj minici blještali su na plesnom podiju, što se posebno dojmilo sudaca, koji su im za jive dali 39 boda. Drugi ples bio je slow fox za koji su dobili 40 bodova koji su ih smjestili na prvo mjesto.

Prvi ples Gordana Kožulja i Ane Herceg bio je ča-ča-ča. Iako je plesao pomalo drveno i s grčem na licu, gotovo svi suci su bili puni riječi hvale za njegov napredak.

Tportal.hr

piše : Željko