"HRVATSKA MEGAN FOX" PORIJEKLOM IZ LIVNA "Iskrena sam, svoja sam, dijelim sretne trenutke, svoje uspjehe"

Deniss Grgić
Nova TV Press

"Ja plešem uvijek, a sada se vraćam slikarstvu, premda iz njega nisam nikada ni otišla", kazala je Deniss Grgić koja se unatoč uspješno otplesanoj senzualnoj rumbi skupa sa svojim partnerom Jakovom Bjelcom morala oprostiti od daljnjeg sudjelovanja u ‘Plesu sa zvijezdama‘ Nove TV. Njih dvoje, kažu, unatoč odlasku iz showa, nastavit će s plesnim treninzima, te dodatno možda i usavršiti rumbu čija je koreografija bila inspirirana prošlom godinom kada je Deniss završila Likovnu akademiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Osim što je sada akademska slikarica, Deniss je i uspješna influencerica, čije objave na društvenim mrežama prati više od 80 tisuća ljudi. Koja je tajna ovog njenog uspjeha?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Iskrena sam, svoja sam, dijelim sretne trenutke, svoje uspjehe i volim interakciju s pratiteljima", kazala je Deniss koju mnogi uspoređuju s glumicom Megan Fox. Što ona kaže na to?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost"; rekla je za Novu TV Deniss, koja se bavi i modelingom te je i lice iz brojnih videospotova domaćih glazbenika.

Deniss je rođena Koprivničanka livanjskih korijena.