VIDEO  HTZ Dođe mi da skinem majicu i pokažem dojke

hrvatska traži zvijezdu
Prvi u ovoj emisiji nastupio je rocker Juraj Jurlina koji je kao pjesmu svog glazbenog idola odabrao onu Are You Gonna Go My Way Lennyja Kravitza. 'Pjesmu si jako lijepo prilagodio svom glasu, a u izvedbi si ostao vjeran samom sebi. Čini mi se da si u pohodu na sam vrh', kazala mu je Anđa, dok je Tony primijetio kako je Juraj 'jedan od onih kandidata koji je od početka zadržao isti stav, dobar stav'.



Drugu pjesmu, Budi ponosan grupe Majke, Juraj je posvetio svom bratu koji je nedavno imao operaciju, no koji ga je svejedno bodrio iz publike. 'Zaključak svega je da smo ponosni što si tu sa nama i ja sam siguran da večeras nećeš ispasti. Budi ponosan', poručio mu je Tony.

Drugi ovoga puta nastupio je Zadranin Duje Stanišić odabrao pjesmu Caruso (Te voglio bene assai) napominjući kako mu je najdraža ona verzija Luciana Pavarottija. 'Prvi put si nastupio dostojanstveno i dokazao da Duje može biti i ozbiljan pjevač', rekla mu je Anđa. 'To je fakat neka emocionalna katedrala se tu gradila, i ja sam se bojao da ti u jednom trenutku ne padne zvonik, ali nije pao', prokomentirao je Fox. 'Ovo danas si pokazao da tvoja duhovitost može biti potkrijepljena i ozbiljnim pjevanjem. Samo ti mogu čestitati. Ovo što si danas napravio, napravio si jednu veliku, veliku stvar', ohrabrio ga je Tony.



Pravo iznenađenje nastupilo je kada je Duje pjevao svoju drugu pjesmu, Heroji splitske grupe TBF. 'Rijetko kome vjerujem kad repa, ali kao što vjerujem TBF-u, tako sam i sad vjerovao tebi', rekao je Tony koji je Duju kasnije odabrao da mu bude gost na nadolazećem koncertu u Umagu. 'Hvala Tony, hvala puno, bivša mi je u Umagu', našalio se Duje.

Iduća je nastupila Maja Malić koja je kao svoju prvu izvedbu odabrala pjesmu Za dobre i loše dane Nine Badrić, koju je posvetila svima onima koji su osjetili negativnu vibraciju ljudi u svojoj blizini i uspjeli se izdignuti od toga. 'Ono što čini možda razliku od zvijezde do zvijezde je taj senzibilitet prema ljudima. Onda kad zvijezda iskoristi svoju popularnost da pomogne nekome, onda je prava zvijezda', poručio joj je Tony.



Svoju drugu izvedbu, pjesmu Superwoman Alicije Keys, Maja je posvetila prvenstveno svojoj mami, a potom i svim ženama. 'Dođe mi da skinem majicu i pokažem dojke, dvije', našalio se Fox. 'Možda je i Fox poželio biti žena. Hvala ti u ime svih žena, ovo si izvela tako da stvarno sve možemo biti ponosne što smo žene. Bravo Majo, samo dalje do cilja', kazala je Anđa.

Jurica Gorša vratio se svojim korijenima, pa je tako otpjevao pjesmu svog idola Johnnyja Casha, (Ghost) Riders in the Sky. 'Dobrodošao natrag. Kad smo te prvi put sreli, ja sam se upitao kako ćeš se snaći u ovim drugim stvarima osim countryja - snašao si se fenomenalno. Mogu samo reći - to je to', kazao je Tony. 'Večerašnjim si nastupom potvrdio svoj status zabavljača', poručila mu je Anđa uz napomenu da bi Jurica, kao i ostali kandidati, mnogima mogli biti uzor.



Za drugu izvedbu Jurica je odabrao Djevojku sa čardaš nogama Đorđa Balaševića koju je posvetio svojoj sestri Andrei, koja je njegov najžustriji obožavatelj. 'Ti si se opet, po tko zna koji put, samo prošetao nonšalantno i zabavio', rekao mu je Tony, a sličan je komentar dobio i od Anđe. 'Drago mi je da si našao malo vremena i za čardaš kraj toliko countryja. Opet si izabrao pjesmu jednog legende. Ti znaš zabaviti ljude', kazala mu je Anđa.

Vilibald Kovač dan prije live emisije sa ostalim kandidatima posjetio je kuglanu, a obzirom da je postigao najslabiji rezultat, za kaznu je morao otplesati Macarenu svaki put kad se suvoditelj Ivan Šarić javljao iz backstagea. Vilibald je prvu pjesmu Soldier of fortune Deep Purplea otpjevao zdušno i u svom stilu. 'Meni je drago da sve manje i manje imamo što za komentirati što se tiče pjevanja. Najjednostavniji i najfer put je da uvijek ostaneš to što jesi. Ti si bio Vilibald i ostani Vilibald', poručio mu je Tony.



Vilibald je za drugu pjesmu odabrao Bitangu i princezu Bijelog dugmeta, koju je posvetio svojoj djevojci uz napomenu kako je on bitanga, a ona princeza. 'Vilibald se stvarno raspištoljio u ovoj pjesmi. Čini mi se da jako dobro podnosiš batine, jer te od početka baš nismo mazili', rekao mu je Fox. 'Ti si bio taj nesretnik koji je u početku trpio kritike da si malo fejk. Ali, iz kritika si izvukao i naučio najbolje. Iz emisije u emisiju si sve bolji. Bravo Vili', poručila mu je Anđa.

Kim Verson posljednja je nastupila s Vanninom pjesmom Početak i kraj. 'Bila si divna, bila si prirodna, opuštena, u skladu sa svojim velikim glasom. Svaka ti čast', pohvalila ju je Anđa koje je u naletu entuzijazma mladu Kim i zagrlila. Kim je svoju drugu pjesmu, onu There comes a time (Let me be your soldier) Celine Dion, posvetila svima koji su bili žrtve nasilja. 'Jako lijepo od tebe što koristiš svoj predivan glas i u druge svrhe, ne samo da ljude uveseljavaš svojim pjevanjem, nego da čuju i jednu ovakvu poruku', pohvalila ju je Anđa.



Ovoga puta show je odlukom gledatelja napustila Maja Malić, te smo tako dobili Top pet kandidata koji će se i u idućoj emisiji boriti za titulu nove hrvatske zvijezde.
NET.HR