VIDEO  Giuliano ispao, pa Ines Bojanić zaboravio ime

Večer su otvorili Tamara i Marko izvedbom pjesme Vjeruj u ljubav Olivera Dragojevića. Kako će Marko biti gost na Oliverovom koncertu u londonskom Royal Albert Hallu zakazanom za ponedjeljak, par se potrudio pjesmu otpjevati što je najbolje moguće u čemu su i uspjeli, te je njihov trud nagrađen s dvije sedmice i dvije osmice, ukupno 30. Ipak, veće ocjene ovaj par dobio je za svoju drugu izvedbu, pjesmu Put ka sreći Gorana Bareta i Plaćenika, za koju su nagrađeni sa čak četiri devetke.



Ines Bojanić i Giuliano kao svoju prvu večerašnju pjesmu izabrali su pjesmu Godinama koju u originalu izvode Ivana Banfić i Dino Merlin. "Nisam pretjerano zadovoljan odabirom pjesme. Ona vuče na sevdah i folk" ustvrdio je Hus, te je žiri Ines i Giuliana ocijenio sa sedmicom i tri osmice. Malo lošije ocjene dobili su za svoju drugu izvedbu Reach Out I'll Be There grupe Four Tops koju su, prema zaključku žirija u kojem je ovoga puta umjesto Rajka Dujmića sjedio Nikša Bratoš, odradili za nijansu gore od prve izvedbe. Tako su na kraju dobili dvije sedmice i dvije osmice, ukupan zbroj ocjena 30.



Boris Mirković i Ivana Husar iz emisije u emisiju nastavljaju oduševljavati, što je bio slučaj i ovoga puta. Izvedbom pjesme "You Shook Me All Night Long" rock skupine AC/DC uspjeli su oduševiti žiri i publiku dignuti na noge. Za svoj odličan nastup od žirija su osim riječi hvale dobili tri desetke i jednu osmicu. Njihov drugi nastup prošao je malo lošije od prvog, prvenstveno zbog toga što je Boris kroz drugi dio pjesme Ostala si uvijek ista Zdravka Ćolića uglavnom revao, a ne pjevao. Tome unatoč, dobili su visoke tri devetke i jednu osmicu, ukupno 35, što ih je definitivno stavilo na poziciju najvjerojatnijih pobjednika ove sezone showa.



Jacques Houdek i Ana Vilenica ovoga su puta bili posebno dobro raspoloženi te su cijelo vrijeme zbijali šale. Prilikom izvedbe pjesme Mercy američke pjevačice Duffy pokazali su silnu energiju koju žiri, nažalost, nije nagradio pretjerano dobrim ocjenama, te su za svoj nastup dobili solidnu sedmicu i tri osmice. Malo bolje prošli su sa drugom pjesmom, Tako Lako grupe Cacadoo Look, a žiri je više hvalio njihovu hrabrost pri odabiru tako trivijalne pjesme nego izvedbu iste, zbog čega su naposljetku Jacques i Ana nagrađeni s devetkom i tri osmice.



Rezultati telefonskog glasanja utvrđeno je da show ovoga puta moraju napustiti Ines Bojanić i Giuliano, a splitski se pjevač toliko zbunio da je na kraju svojoj kolegici zaboravio ime, te ju je nakon šest zajedničkih emisija oslovio sa Ivana umjesto Ines, a odlično raspoložena glumica to mu nije zamjerila. U showu su tako sada preostala tri para koja će se u idućoj emisiji boriti za prolazak u finale, a koga ćemo gledati u finalu saznat ćemo za tjedan dana.
net.hr