''SVAKI DAN S TOBOM JE SLAVLJE'' Čilić slavi petu godišnjicu braka, supruzi posvetio objavu na društvenoj mreži

Marin Čilić Kristina Čilić
Screenshot/Instagram

Naš tenisač iz Međugorja, Marin Čilić, danas slavi petu godišnjicu braka sa suprugom Kristinom.

''Sretna godišnjica, Kristina. Svaki dan s tobom je slavlje'', napisao je Marin uz njihove zajedničke fotografije na kojima su pozirali sa slušalicama na glavi.

Lijepu i talentiranu Kristinu tenisač je upoznao 2008. godine u Dubrovniku na Davis Cupu gdje je ona radila kao hostesa, a prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav. Vjenčali su se 2018. godine u Cavtatu nakon osam godina ljubavi, a svadbeno slavlje održano je u tvrđavi Revelin, prenosi Story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Supruga je Čiliću uvijek podrška na tribinama, no ne voli se eksponirati u javnosti pa ima privatni profil na Instagramu. Marin je o supruzi i djeci jednom prilikom progovorio u intervjuu za Story.

''Zar nisu sve žene rock zvijezde zbog svoje energije i sposobnosti? Kiki se zaista divim kako je podnijela obje trudnoće, porođaje, koliko strpljenja, ljubavi i truda ulaže u odgoj naših dječaka. Iako se trudim biti maksimalno uključen, činjenica je da sam dosta na putu, a ona odrađuje više-manje sve. Uza sve obiteljske obveze, nije zapostavila ni svoj posao (ima tvrtku u Monaku koja se bavi savjetovanjem u području ljudskih resursa), a u Zakladi Marin Čilić je također jako aktivna. Ponekad se zaista pitam kako sve stiže'', rekao je tenisač.

Zajedno su dobili dva sina, Balda i Vita.

Ove je godine Kristina za Story.hr otvoreno govorila kako izgleda brak s uspješnim sportašem i koliko odricanja zahtjeva.

''Dosta je teško, tenis je dosta specifičan sport jer njihova sezona traje jako dugo, u biti cijelu godinu, imaju odmor tek krajem godine kojeg opet koriste uglavnom za pripreme, ali opet je druga specifičnost i teškoća kad imate obitelj. On nastupa u cijelom svijetu, nema neku bazu nego je praktički po cijelom svijetu. Ja sam sretna što su prošle godine djeca bila zdrava i dobro tako da smo s njim dosta putovali, njemu je lakše kad smo uz njega na turnirima, a nama je dobro da malo promijenimo okruženje. Nije lako, ali treba izvući najbolje iz toga, sreća u nesreći je da ta karijera ne traje toliko dugo pa se za sve ima vremena'', rekla nam je.