Sorajin 'vrući' lezbo san:Seksala sam se s jednom profesoricom

marijana, soraja, Big Brother, soraja, Big Brother, soraja, Big Brother, san, soraja, Big Brother, Big Brother, soraja, soraje, šamar, dečko, soraja, đavo, spot, soraja, tučnjava
Vrući' snovi nisu ništa neobično s obzirom na to da jedino Marijana i Nemeš u BB kući ispunjavaju svoje seksualne potrebe dok drugi stanari apstiniraju. Soraja je Marijani, Antoniji, Horvatu i Brendonu ispričala kako je neku noć zaspala i usnula san pun seksa i perverzija, piše portal Bezzabrane. Prvo nije htjela reći s kim se seksala u snu, no na kraju je popustila na nagovor stanara i ispričala im san u detalje, pišu 24sata.hr.

- Sanjala sam da sam na fakultetu i da mi je profesorica, ona poznata pjevačica koju poznajem, došla na ispit 'mrtva pijana'. Svi studenti su joj to zamjerili osim mene. Ja sam bila uz nju. Odgovarala sam i dala mi je najveću ocjenu. Nakon ispita otišla sam kod nje u kabinet da joj zahvalim i dogodilo se... znate, ono - rekla je Soraja.

Horvat joj je rekao kako mu je sada jasno zašto ona uvijek kad se napije 'navali' na Marijanu i ljubi se s njom, aludirajući na to da Soraja simpatizira žene. Soraja mu je govorila da je krivo shvatio i pokušavala se obraniti, no Horvat ju je samo još više zadirkivao.