Soraja o 'jorgan planini': To nije seks i nije zanimljivo

Nakon lažnih nominacija, među stanarima ne prestaju rasprave, pa je tako Nemeš izjavio kako mu posebno smetaju osobe koje nisu iskrene, piše net.hr.

'Nije mi drago ni što drugima smeta što sam uvijek imao sve pod kontrolom u kući, a nitko mi se nije suprotstavio jer su svi miševi i sjene od ljudi. Ne bojim se nominacija. Taktiziram, ali tako što ću iznijeti svoj stav i mišljenje', kazao je Nemeš.

Nešto kasnije, Nemeš se sukobio sa Sorajom koju je vrijeđao, zbog čega se ona iz dnevnog boravka zaputila u kuhinju, a za njom je došla i Antonija. To je, pak, izazvalo sukob između nje i Brendona koji misli da pored Marijane i Nemeša nema šanse za daljnje sudjelovanje u showu.

'Ljudi vole gledati seks', zaključio je Brendon, na što mu je Soraja ljutito odbrusila: To nije seks i nije zanimljivo.

Stanari su navečer dobili priliku malo se opustiti, i to na djevojačkoj večeri pripremljenoj u čast buduće supruge princa Williama, a tu priliku itekako su iskoristili. Djevojke, zajedno s kraljicom Elizabethom, odnosno Brendonom, napravile su tulum za pamćenje.

 

Na samom početku zabave, sasvim neočekivano, dok je Marijana ulijevala piće, Brendon je iskoristio njezin trenutak nepažnje, prišao joj i poljubio je u usta. Marijana se na to samo slatko nasmijala, a situaciju je kasnije prepričavala i muškom dijelu stanara.

Nijedna djevojačka večer nije prošla bez stripera, pa tako ni ova. Princ Harry, odnosno Lester, odmah je pristao da pridonese provodu ionako tada već pripitih stanarki, pa se oskudno odjeven uvijao oko djevojki, a pogotovo oko Soraje.