Severina: Neće više Lola voljeti do bola

Severina, Severina, gole fotke, Severina, Severina, Severina, pornić, show, Vedrana Rudan, Severina, U ime obitelji, Severina, josipa lisac
Deset pjesama za Željka Joksimovića, Jelenu Rozgu, Željka Samardžića, Tifu, Kaliopi, Milenu Vučić, Eminu Jahović, Alena Ademovića, Sašu Matića i Severinu Mili je napisao u suradnji s autoricom stihova Marinom Tucaković.

Aleksandar Milić je za SeveFanClub izjavio kako je već u početku, imajući u vidu suradnju s pjevačicom takvog kalibra, morao krenuti pisati pompozno. Pa je takva, kazao je, i pjesma koju je Severina snimila u beogradskom studiju uoči svojega koncerta u beogradskoj “Areni” u listopadu.

Milić je pritom ustvrdio kako je pjevačica, usprkos brojnim probama koje je u to vrijeme imala, fantastično otpjevala pjesmu vesele, ljubavne tematike o djevojci iz grada koja je donijela neke odluke u životu.

Pod naslovom “Neće više Lola voljeti do bola” SeveFanClub najavljuje i skorašnje snimanje video broja za “Lolu”, te spominje mogući zajednički koncert svih izvođača s albuma “Miligram” koji će se najprije prodavati samo na srpskom, a nakon toga i na ostalom tržištu ex Jugoslavije.