Sergej Ćetković 16. kolovoza u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju

sergej ćetković
Jedan od najpopularnijih pop izvođača regionalne glazbene scene Sergej Ćetković nastupit će 16. kolovoza u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju u organizaciji agencije PRimera.
Nakon šest studijskih albuma, mnogobrojnih uspjeha i uspješnih koncerata na velika je vrata ušao u glazbeni svijet naše regije.
Veliku dvoranu Vatroslav Lisinski u Zagrebu krajem prošle godine je rasprodao tri večeri zaredom.
Također je rado viđen gost u Hercegovini, a u kolovozu će biti njegovo prvo gostovanje u impozantnom prostoru amfiteatra, gdje su do sada u organizaciji agencije PRimera nastupili Massimo, Josipa Lisac, te dva puta Nina Badrić.
„Ulaznice za koncert su od danas u prodaji po cijenama 25 KM tribine i ograničen broj VIP ulaznica po cijeni 30 KM. Mogu se kupiti online preko kupikartu.ba, blagajni Herceg etno sela i na info pultu Mepas Mall-a na kojemu su od danas dostupne i tzv. early bird ulaznice za tribine po cijeni 20 KM. Ovaj kontingent je dostupan samo na ovom prodajnom mjestu i u vrlo ograničenom broju. Stoga, preporuka svima koji žele do najpovoljnijih ulaznica da se požure do Mepas Mall-a", priopćili su iz agencije PRimera.
Koncert su podržali: Herceg etno selo, Brza pošta HP Mostar 1323, Oriflame, Džajić commerce, Pfanner, Sensation, Ledo i Turistička zajednica HNŽ.