Ćetković, Dalmatino i Lisac zapjevat će u Međugorju

Ćetković, Dalmatino i Lisac zapjevat će u Međugorju
Hercegovina.info

'Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini', naziv je koncerata koji će se i ovo ljeto održati u amfiteatru Herceg Etno sela u Međugorju u organizaciji agencije PRimera i udruge Bonum Vitae.

Seriju ljetnih koncerata, otvorit će Sergej Ćetković, koji na zahtjev publike stiže i ove godine i to na datum 7. srpnja. Nakon Sergeja, na ovoj ljetnoj pozornici nastupit će miljenici publike - grupa Dalmatino, kojima će ovo biti prvi veliki koncert u Hercegovini i već po samoj najavi je izazvao veliko zanimanje publike.

"Nakon što su početkom ove godine rasprodali Lisinski nekoliko večeri zaredom i naša očekivanja su išla u smjeru da će se i za koncert u Međugorju tražiti karta više", priopćili su iz agencije PRimera. Ova glazbena manifestacija, završit će koncertom glazbene dive Josipe Lisac 19. kolovoza, koja se u Međugorje vraća nakon sedam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za sve koncerte su stigle u prodaju, a za koncert Josipe Lisac pušten je i kontigent ulaznica tzv. early bird, koji je ograničenog kapaciteta. Ulaznice se po pretprodajnim cijenama mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, recepciji Herceg etno sela u Međugorju i online preko kupikartu.ba.

Godinama su koncerti u ovom amfiteatarskom prostoru unaprijed rasprodani, a na ovoj najljepšoj ljetnoj pozornici u Hercegovini pjevale su neke od najvećih regionalnih zvijezda. "Zbog ograničenosti kapaciteta i velikog zanimanja za ove koncerte, preporuka svima je da ih odmah kupe", poručuju organizatori.