MEĐUGORJE Žene, a i poneki muškarac uživali u pjesmama Sergeja Ćetkovića

Koncert Sergej Ćetković u Međugorju
PRimera

Sergej Ćetković je sinoć održao koncert za pamćenje u amfiteatru Herceg Etno sela u Međugorju. Upravo on je bio izvođač koji je održao zadnji koncert u ovom prostoru prije korone, točno prije dvije godine.

Koliko se publika zaželjela njegovih pjesama, a on susreta s publikom, moglo se osjetiti tijekom cijelog koncerta, od prve do zadnje pjesme. Atmosfera je bila sjajna, nikome se nije išlo kući, a koncert je potrajao duže nego inače.

Koncert Sergej Ćetković u Međugorju

Da je izuzetno raspoložen i sretan što je ponovo u Hercegovini, Sergej je naglasio nekoliko puta. Na njegov poziv, publika je i zaplesala na pozornici, a jedan posjetitelj otišao doma s prslukom, koji je dobio od Segeja na poklon. Uz svoje najveće hitove, izveo je i novi singl 'Kofer' kojim najavljuje novi album.

Ovo je prvi koncert koji se pod nazivom 'Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini' - održavaju ovog ljeta u Herceg Etno selu Međugorje u organizaciji agencije PRimera, a naredni je 6. kolovoza, kada će nastupiti Nina Badrić.

Koncert Sergej Ćetković u Međugorju

Jednako kao i za koncert Sergeja, veliki interes vlada i za koncert glazbene dive Nine Badrić. Veliki dio ulaznica je već prodan, a kupiti se mogu na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, blagajni Herceg etno sela u Međugorju i online preko kupikartu.ba, gdje se uz Visa karticu mogu kupiti po popustu -15%.

BH Telecom je generalni sponzor koncerata, dok su sponzori Džajić, Pfanner i XL. Medđu medijskim sponzorima je i Hercegovina.info.