'Seks i grad 2'- pravi detalji!

sex i grad

Još 2 mjeseca nas dijeli od premijere 'Seksa i grada 2', pa otkrivamo par vijesti za one nestrpljive. Redatelj Michael Patrick King i glavne glumice (Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis) na konvenciji filmske industrije ShoWest predstavili su trailer (koji još nije izašao u javnost), te priču novog filma. Nastavak se odvija dvije godine poslije radnje prvog filma, a kao što smo vidjeli u prvom traileru - cure se u ovom filmu provode i u pustinji!

Carrrie, Samantha, Charlotte i Miranda odlaze na odmor, gdje jašu kamile, ali se i zabavljaju u noćnom klubu. Prije se spominjalo samo vjenčanje Carrie i Face, a sada je procurila vijest o vjenčanju - Stanforda i Anthonyja! Gay par reći će svoje sudbonosno 'da' na raskošnoj ceremoniji na kojoj će prisustvovati Carrie (odjevena u smoking), ali i Liza Minelli

Radnja se, osim u New Yorku odvija i u Maroku

Carrie će na odmoru naletjeti na Aidana u trgovini, pa će njih dvoje provoditi puno vremena zajedno, zbog čega će je Charlotte upozoriti: 'Igraš se s vatrom'. Charlotte je inače iscrpljena životom s djecom, a izgleda da i njezin Harry ima aferu s irskom dadiljom. S druge strane, Mirandu smeta što je stalno u uredu i želi više vremena provoditi sa svojom obitelji. Carrie nije trudna, ali razmišlja o djeci.

U Samanthin život će se opet uplesti njezin bivši, Smith Jerrod, a pojavit će se i novi romantični lik, Rikard kojeg glumi engleski glumac Max Ryan. Kratku cameo ulogu u filu ima i teen zvijezda Miley Cyrus koja će se na jednoj svečanoj premijeru pojaviti s istom dizajnerskom haljinom koju nosi i užasnuta Samantha. U jednoj od scena u filmu pojavit će se i Penelope Cruz koja će flertovati s Facom, pa bi glasine o njegovom preljubu mogle biti točne. Toliko zasad, a kada dođu nove vijesti i tračevi - javit ćemo vam.

filmski.net