RAZVELI SE I SLUŽBENO Severina je single

Severina i Igor Kojić

Nakon što je objavljeno da su Severina i Igor Kojić službeno okončali brak, Kojić je na svom Instagram profilu objavio story sa znakovitom porukom.

Na fotografiji koju je podijelio s pratiteljima može se vidjeti sjena koja prikazuje oblik čovjeka koji podiže jednu ruku u zrak, što neodoljivo podsjeća na lik Freddieja Mercuryja.

Severina se oglasila o razvodu od Igora Kojića.

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod", rekla je Severina za Index.

Par je u braku bio šest godina, a više od godinu dana šuškalo se o krahu njihova braka. Sumnje su dodatno potaknuli kada su se nedavno prestali pratiti na društvenim mrežama.

Vjenčali su se 25. rujna 2015. u istarskim Balama u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Dva mjeseca poslije uslijedio je i građanski brak u Beogradu pred oko 600 uzvanika, a svoju ljubav okrunili su i na putovanju u Africi.