VIDEO  Pjevačica nedavno postala mama - uživam u svakom danu

Nevena Božović
Luka Šarac

Nevena Božović nedavno je postala mama, a svoje prvo dijete - kćerku Anku ne odvaja od sebe. Pjevačica se ne eksponira previše u javnosti, te uživa u odgajanju svoje sedmomjesečne kćerkice. Priznaje da nema dovoljno sna, ali da joj to uopće ne pada teško, prenosi B92.

"Jako sam se dobro snašla, kao mlađa sam šetala djecu po susjedstvu, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dijete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Cijeli život ti se promijeni, legneš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu.

Sadržaj se učitava...

Tek kad doživiš tako nešto, znaš koliko je vrijedno. Istina, imam pomoć svojih roditelja, suprugove mame i sestre, svi su zaista tu, međutim ne dozvoljavam previše da se drugi miješaju.

Kao mala sam dosta vremena provodila sa bakom i djedom, sigurno će i Anka, ali sad dok je baš mala najviše voli da je uz mamu i ja volim da sam uz nju. Uostalom meni nije potrebno mnogo da je pričuvaju, samo dok sam na probi", kaže pjevačica, a prenosi 'Glossy'.

Podsjetimo, Nevena je u braku sa pilotom Nikolom Ivanovićem sa kojim je dobila i kćerkicu. Obitelj, trenutno, živi u Budvi.