Ono što je Charles napravio kad je zaprosio Dianu govori sve o njihovom odnosu

princeza Diana, Princ Charles

Bliži se 22. godišnjica smrti princeze Diane, a kao i svake godine u kolovozu, britanski tabloidi objavljuju nepoznate detalje iz njezinog života. Princeza Diana izgubila je život u 36. godini, godinu dana nakon službenog razvoda od princa Charlesa, za kojeg se udala u srpnju 1981. 

Britanski Daily Mirror objavio je priču o njihovim zarukama koje su bile jednako neugodne kao i veliki dio njihovog braka. Navodno je Charles zaprosio Dianu nakon njihovog 12. spoja. Pozvao ju je u dvorac Windsor i postavio pitanje koje joj je promijenilo život, a ona se istog trenutka počela nekontrolirano smijati.

Kraljevski biograf Christopher Wilson kaže da lady Diana nije očekivala prosidbu i da se potpuno izgubila. Navodno je princ Charles kada je Diana pristala na prosidbu uzeo telefon i nazvao svoju majku Elizabetu, a Dianu nije ni zagrlio ni poljubio. Požurio je javiti majci da je konačno pronašao suprugu.

princeza Diana,Princ Charles

Diana je jednom prilikom također progovorila o zarukama.

"Pitao je jesam li svjesna da ću jednog dana postati kraljica, a ja sam samo ponavljala da ga volim", ispričala je pokojna princeza.