''NISU PRVI KOJI SU SE RAZVELI'' Severinin bivši svekar prokomentirao njezin propali brak s Igorom, sinu dao punu podršku

Severina
Instagram

Otac Igora Kojića, Dragan Kojić Keba, progovorio je o zdravstvenim problemima koje je nedavno imao te se dotaknuo ljubavnog života svoje djece.

''Nataša je sretna, zadovoljna, puna elana, ni za Igora problema nema. Oni mene ne nose kao teret. Oni su ponijeli najljepše iz kuće ono što se može ponijeti. Sada se od Nataše može čuti samo osmijeh, vedrina i pozitivnost, ni najmanje je ne dotiče'', naveo je on za 'Premijeru - vikend specijal', prenosi Story.

Keba je ispričao kako nikad nije komentirao ljubavni život svog sina Igora Kojića i da mu se nije miješao u izbore. On je potom rekao da nije ni prvi ni posljednji koji se razveo, ali i da nije upoznat s tim ima li Igor novu djevojku.

''Kao roditelj nisam napravio grešku. Neću utjecati na to što njihovo srce bira. Živ čovjek pogriješi, nisu prvi koji su se razveli. To sam davno obećao Igoru i Nataši da neću pričati o njima. Lakše će svi doći do mene nego do njih dvoje. On je nedavno dao intervju gdje je mnoge stvari objasnio. Ne želim pričati o njegovim vezama, a ima li djevojku, ne znam. Nije me upoznao s novom djevojkom, ne vjerujem novinama, dok mi on ne kaže. On će mi reći: 'Tata, tako je ili nije'. Izbor njegovog srca je njegova stvar, ja ga podržavam'', rekao je Keba pa je potom prokomentirao svoje zdravlje:

''Kao što vidite živ i zdrav sam, odlično se osjećam. Naravno da nije ugodno pisati o nečijem zdravstvenom stanju, može, ali samo ako su informacije točne. To što se piše po procjeni nekih bolesnih umova, da sam gotov, da je kraj, nanijelo mi je i materijalnu i nematerijalnu štetu. Otkazani su mi nastupi, ljudi su vjerovali u te naslove. A duhovno, nematerijalno, s tim se borim, živim život. Živim s tim i podnosim, nije svejedno kad netko tako nešto napiše'', kazao je.

Podsjetimo, Igor Kojić nakon razvoda od Severine dugo nije viđen u javnosti s djevojkom, a u novu 2023. godinu ušao je s nekoliko godina mlađom glumicom Teodorom Bjelicom za kojom je navodno izgubio glavu.
Njih dvoje svoju ljubav više ne skrivaju ni pred prijateljima, trenutno zimuju zajedno i vesele se svakom zajedničkom trenutku, no za medije šute.