Nina Badrić u Međugorju priredila spektakl, a onda se prisjetila i dragog joj kolege

Koncert Nine Badrić u Međugorju
PRimera

Hrvatska glazbena pop diva Nina Badrić nastupila je sinoć po treći put na ljetnoj pozornici Herceg Etno sela. Pred publiku u Međugorje je dovela proširen sastav benda, pojačan izvrsnim Hrvojem Rupčićem iz Cubisma, koji je uz Ninu bio zvijezda večeri.

U dvosatnom druženju sa publikom, koja je i ovaj put stigla iz cijele regije, Nina se prisjetila većine svojih hitova, a na bisu i Olivera Dragojevića otpjevavši s publikom 'Skalinadu'. Koncert je iz publike pratila i dobro se zabavljala i modna dizajnerica i bivša supruga Zvone Bobana, Leonarda Boban.

Koncert Nine Badrić u Međugorju

Nina, koja je na sceni 30 godina, u Međugorju je priredila još jedan koncert za pamćenje, ispunjen emocijama, pozitivnom energijom i kvalitetnom glazbom.

Ova velika glazbenica do sada je objavila sedam solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim glazbenicima diljem regije, ali i svijeta, a za jesen je najavila i nove pjesme.

Koncert Nine Badrić u Međugorju

Koncert se održao u sklopu manifestacije 'Zvijezde pod zvijezdama' u kojoj je u prethodnom mjesecu nastupio Sergej Ćetković. Generalni sponzor koncerata je bio BH Telecom. Sponzori koncerata: Džajić, Pfanner, XL i Herceg etno selo. Jedan od medijskih sponzora bio je i portal Hercegovina.info.