Doček Nove godine- Masno plaćeni nastupi estradnjaka; Sevka rekorderka

Severina

Jedno je sigurno, Severina će ove godine ubrati najveći honorar za na dočeku Nove godine. Kumanovo, grad na sjeveru Makedonije, malo je poznat, ali očito nije siromašan kada je u vrijeme velike gospodarske krize spreman hrvatskoj zvijezdi za nekoliko sati pjevanja isplatiti 80.000 eura.

Sevka će srušiti i svoj osobni rekord. Prijašnjih godina njen novogodišnji honorar dosezao je 60.000 eura, a s rastom popularnosti raste i lova.

Za petama joj je Tony Cetinski koji će na splitskoj Rivi pjevati za 75 tisuća eura.

Među najplaćenijim je i Zdravko Čolić, koji će pjevati u kompleksu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom. Za njegov nastup vlasnici Resorta platiti čak 70 tisuća eura.

Oliver Dragojević navodno je prošli tjedan dogovorio doček u Skopju za 60 tisuća eura. U Makedoniju će i Giboni i Prljavo kazalište, ali 'samo' za 25 tisuća eura.

Po 30 tisuća eura zaradit će Petar Grašo na Hvaru i Dražen Zečić u trogirskom hotelu Medena.

Zabavljač Jole u vodičkom hotelu Imperijal pjevat će za 25 tisuća eura, a Jelena Rozga u primoštenskoj Aurori za tisuću eura manje, piše Večernji list.

Šibenčane će u 2010. uvesti Magazin, za 'tek' 15 tisuća eura, a Riječane Bajaga i TBF-om. Bajaga će navodno u džep staviti 40 tisuća eura, a TBF tek 12.

Opatijcima će pjevati Neno Belan i Fiumensi za 10 tisuća eura.

Dubrovnik je stisnula kriza pa se ove godine oslanja na domaće snage – Milu Hrnića. Hoće li nastup biti plaćen i koliko, nije poznato.

Kao i Sevka, njene kolegice Danijela Martinović i Nina Badrić također će u inozemstvo. Splićanka će u Ljubljani pjevati za 25 tisuća eura, a Zagrepčanka u budvanskom hotelu Splendid, čijim će gostima pjevati i Hari Varešanović i Haris Džinović. Koliko će staviti u džep, nije poznato.

Moralesu 130 tisuća eura?

U Zadar stiže David Morales, koji će za novogodišnji rave večer u dvorani Višnjik dobiti vrtoglavih 130 tisuća eura?! Zadar je, očito u namjeri da barem na jednu noć ne sluša o krizi,'odriješio kesu'.

piše : Željko