MADONNA U BOLNICI 64-godišnja zvijezda ima tešku bakterijsku infekciju

madonna,zvijezda,infekcija

Madonna, 64, morala je biti "hitno prebačena na intenzivnu njegu i intubirana nakon što je pronađena bez svijesti": 'Teška bakterijska infekcija' prisilila je zvijezdu da odgodi turneju povodom 40. obljetnice jer njezin menadžer otkriva da je i dalje pod liječničkom skrbi.

Page Six izvještava da je pjevačica pronađena 'bez svijesti' u New Yorku te je morala biti odvezena u bolnicu, gdje je navodno bila 'intubirana'. O'Seary je rekao na Instagramu da se očekuje da će se Madonna potpuno oporaviti. Madonna je morala biti 'hitno prevezena u bolnicu i intubirana nakon što je pronađena bez svijesti' u New Yorku u subotu. Menadžer zvijezde potvrdio je da pati od 'teške bakterijske infekcije' koja zahtijeva višednevni boravak u intenzivnoj njezi.

64-godišnja pop zvijezda doživjela je zastrašujući zdravstveni incident koji je njezin dugogodišnji menadžer Guy O'Seary podijelio sa svijetom na Instagramu. Otkrio je da je Madonna prisiljena odgoditi dugo očekivanu turneju povodom 40. obljetnice zbog svojih zdravstvenih problema.

O'Seary je u svojoj objavi tvrdio da se očekuje potpuni oporavak pjevačice i majke šestero djece, te da joj se 'zdravlje poboljšava', ali je dodao da je i dalje pod liječničkom skrbi.

Prema informacijama s Page Six, Madonnu su 'otkrili u subotu' u New Yorku, kada su je 'odvezli u intenzivnu njegu' i 'intubirali preko noći'.

Objavljeno je i da je najstarija Madonna kći, Lourdes Leon, 26, bila uz nju tijekom njezinog boravka u bolnici. Iako O'Seary nije otkrio pojedinosti o Madonninom liječenju ili uvjetima boravka u bolnici, potvrdio je da je odvedena u intenzivnu njegu u subotu i da joj je dijagnosticirana bakterijska infekcija.

"Nakon što se u subotu, 24. lipnja, razvila teška bakterijska infekcija, Madonna je boravila nekoliko dana u intenzivnoj njezi", napisao je u srijedu poslijepodne.

"Njezino se zdravlje poboljšava, no i dalje je pod liječničkom skrbi. Očekuje se potpuni oporavak."

Dugogodišnji glazbeni menadžer potom je otkrio da je pjevačica prisiljena odgoditi početak svoje turneje, za koju se pripremala mjesecima, a koja je trebala započeti za nekoliko tjedana. Napisao je: "Trenutno ćemo morati odgoditi sve obveze, uključujući turneju."

Nije otkrio kada bi Madonna mogla biti dovoljno dobro da započne međunarodnu turneju, već je samo obećao fanovima da će "podijeliti više detalja čim ih budemo imali, uključujući novi datum početka turneje i zamijenjene koncerte".

Izvor je potvrdio za DailyMail.com da je pop zvijezda sada 'izašla iz intenzivne njege i oporavlja se'.

Madonnina djeca još nisu javno komentirala stanje svoje majke - međutim, Lourdes je na svojoj Instagram priči podijelila sliku na kojoj pozira u izazovnom korzetu nekoliko sati prije nego što je O'Seary podijelio vijesti o Madonninom zdravstvenom problemu.

Nije poznato kakvu vrstu infekcije Madonna ima, no bakterijske infekcije mogu utjecati na mnoge različite dijelove tijela, uključujući kožu, pluća, mozak i krv.