Johnny Depp se rastaje od Amber Heard nakon samo 15 mjeseci braka

Johnny Depp se rastaje od Amber Heard nakon samo 15 mjeseci braka

Američka glumica je tražila razvod na sudu Los Angelesa u ponedjeljak, objavio je informativni portal slavnih TMZ.

Heard (30) zahtjev za razvod je predala dva dana nakon smrti majke Johnnyja Deppa, Betty Sue Palmer. U zahtjevu je navodno navela kao razlog "nepomirljive razlike" koje postoje između nje i 52-godišnjeg Deppa.

Par koji nema zajedničke djece, bio je mjesecima u središtu rasprave u Australiji gdje su uhićeni jer su ilegalno uveli dva psa u zemlju.

U to vrijeme je ministar poljoprivrede Barnaby Joyce prijetio eutanazijom psima ukoliko ne ih vrate u Sjedinjene Države.

Prošlog mjeseca je glumica priznala da je falsificirala dokumente dviju životinja kako bi ih uvela u Australiju gdje je Depp snimao peti nastavak " Pirata s Kariba" ("Dead men Tell no Tales").

Australski sud je u travnju odredio Amandi Heard obvezu uzornog ponašanja tijekom mjesec dana uz uvjetnu globu od 1.000 australskih dolara (685 eura).

Ministarstvo poljoprivrede je naložilo paru da se u video snimci ispriča zbog incidenta, a ta je snimka na YouTubeu pregledana oko 5 milijuna puta.

Amber Heard i Johnny Depp postali su par nakon glumčeva razlaza s dugogodišnjom partnericom, francuskom glumicom Vanessom Paradis, s kojom ima dvoje tinejdžera, sina i kćer.

Hina

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.