JOHNNY DEPP DOBIO TUŽBU Heard mu mora platiti odštetu od 15 milijuna dolara

Johnny Depp,Amber Heard
EPA/BRENDAN SMIALOWSKI/POOL

Jedan od najvećih skandala koji već neko vrijeme potresa svijet showbizza je slučaj tužbi bivših supružnika, Johnnyja Deppa i Amber Heard, a kako pišu strani mediji, porota u Fairfaxu, Virginia, donijela je presudu koja je večeras pročitana

Porota koju sačinjava sedam osoba počela je raspravljati u petak, a presudili su u korist glumca Johnnyja Deppa!

Američku mediji najavili su kako bi se detalji presude mogli znati iza 21 sat (po srednjeeuropskom vremenu), no čitanje kasni jer su porotnici zaboravili ispuniti obrazac za naknadu štete. Dakako, odmah su krenule spekulacije kako su presudili u korist Deppa koji od bivše supruge Amber Heard nije tražio odštetu.

Johnny Depp je tužio Heard za 50 milijuna dolara nakon što je ona 2018. za Washington Post napisala tekst u kojem je navela da je bila zlostavljana.

Heard je tvrdila da je žrtva obiteljskog zlostavljanja iako nigdje nije spomenula njegovo ime, a glumica je uzvratila protutužbom u iznosu od 100 milijuna dolara jer smatra da ju Depp želi zastrašiti i ušutkati, što je u Americi također protuzakonito.

Johnny Depp neće biti nazočan pri čitanju presude jer se nalazi u Velikoj Britaniji gdje je nastupio na koncertu Jeffa Becka.

poster   

Inače, nedavno je na suđenju koje je privuklo veliku medijsku pozornost, svjedočila i Kate Moss, poznata manekenka koja je s Deppom bila u vezi četiri godine te je zanijekala navode Amber Heard da ju je glumac tukao i gurnuo niz stepenice.

Dok ju je ispitivao Deppov odvjetnik Benjamin Chew, ispričala je: 'Izlazili smo iz sobe i Johnny je napustio sobu prije mene. Dok sam izlazila iz sobe poskliznula sam se niz stepenice. Ozlijedila sam leđa. I vrištala sam jer nisam znala što mi se dogodilo i jer me sve boljelo. On je dotrčao natrag kako bi mi pomogao, odnio me u sobu i pozvao liječničku pomoć', rekla je Kate Moss i pobila tvrdnje Amber Heard. 'Nikada me nije gurnuo, udario niti bacio niz stepenice', poručila je manekenka koja je s Deppom bila u vezi od 1994. do 1998. godine.

Podsjetimo, Heard i Depp upoznali su se na snimanju filma 'The Rum Diary', a vjenčali su se 2015. Heard je 2016. podnijela zahtjev za razvod braka, a iduće godine su se razveli.