JASMIN STAVROS ''Imam karcinom kostiju, molim se Bogu da ovi strašni bolovi prestanu''

Jasmin Stavros
Cropix

Sve me boli. Nisam dobro, kaže Jasmin Stavros. Kralj zabave već se nekoliko dana nalazi na bolničkom odjelu zagrebačkog KBC-a Sestre milosrdnice, piše Jutarnji list.

Njegove zdravstvene tegobe počele su prije par tjedna puknućem čira u želucu, što je, neslužbeno doznaje Jutarnji, uspješno sanirano u bolnici u Karlovcu. Glazbenik je potom otpušten iz te bolnice, ali njegove tegobe nisu prestale. Kako bolovi i opća iscrpljenost nisu jenjavali, Stavros je kolima Hitne pomoći, kažu njegovi prijatelji, prošlog tjedna prebačen u zagrebačku bolnicu, gdje su liječnici odmah krenuli s pretragama.

''Na svim sam mogućim pretragama. Umoran sam, bole me ruke, noge, ramena'', kazao nam je u subotu Stavros, s kojim smo se čuli i u ponedjeljak, dva dana kasnije, kada nam je rekao koju dijagnozu ima, piše Jutarnji.

''Nažalost, potvrdilo se ono najgore. Imam karcinom kostiju, krećem na zračenje. Vjerujem doktorima, znam da oni rade samo najbolje za mene, a molim se Bogu da ovi strašni bolovi prestanu. Ni sam ne znam koliko lijekova za bolove pijem, neki pomažu, neki ne, a imam dojam da je bol stalno prisutna. Ne mogu spavati koliko me bole leđa, a uz bolove istodobno sam svjestan da je počela moja najteža i najveća životna borba'', tihim glasom rekao nam je Stavros.