Izjave celebrityja koje su nas zabavljale proteklih godinu dana

CELEBRITY
Cameron Diaz obožava surfati. Za nju je to "duhovno iskustvo", a kada surfa osjeća se "direktno povezana s Bogom". Sarah Jessica Parker voli neke druge stvari, kao na primjer miris pelena. Pelene voli čak i kada su "mokre i kada ih pomirišite onako tople, kao nešto toplo pečeno".

Dina Lohan ima samo riječi hvale za svoju kćerkicu: "Kritičari mogu napisati što god žele, ali Lindsay je genijalka".  Mariah Carey je pak rekla kako nikada nije mislila da će živjeti toliko dugo i da je bila sigurna da će do sada već biti davno mrtva. Još jedna dama često razmišlja o smrti. Eva Mendes voli groblja jer su "prelijepa i mirna".

Pjevač Mika izjavio je: "Nikada se nisam ograničavao u seksu. Ako baš trebate termin za mene, recite da sam biseksualac". Pete Doherty ne priča često o seksu, ali sebe smatra jako privlačnim i kaže da "žene privlači svojim seksualnim magnetizmom". 

Jennifer Aniston dobra u pranju toaleta

Jennifer Aniston je kao mala džeparac zarađivala perući toalete. "Jako sam dobra u tome", rekla je Jen. Ashton Kutcher je ljubav prema svojoj ženi Demi Moore izrazio riječima: "Znate kako je kad prvi puta probate hamburger i onda se navučete i ne možete živjeti bez njega? Tako je meni s njom".

"Ja nisam Mickey Mouse. Ja sam čovjek", pojasnila je Amy Winehouse, dok Paris Hilton smatra kako bi "Susan Boyle mogla biti jako seksi kad bi samo nosila ljepše haljine".

Marilyn Manson: "Ljudi pričaju da sam svinjsku gripu dobio tijekom spolnog odnosa sa svinjom. Ali doktor mi je potvrdio da moj izbor žena u prošlosti nije uzrok bolesti".

index.hr

piše: Željko