''GOSPE, HVALA TI'' Marijana Mikulić objavila fotografiju s Brda ukazanja, jedna pratiteljica uputila joj 'kritiku'

Marijana Mikulić
Instagram

Širokobriješka glumica sa zagrebačkom adresom, Marijana Mikulić, na svom Instagramu često dijeli situacije iz privatnog života, a ovoga se puta osvrnula na nekoliko prethodnih dana koje je provela u Hercegovini.

'Gospe, hvala ti. Došli na pet dana u Hercegovinu. Auto treba popravak, ja padnem četiri dana, pretpostavljamo gripa, nisam mogla o sebi. A imala sam veliku želju Jakija odvesti na Brdo ukazanja. Nakon četiri dana nekako sam došla k sebi. Ulete dobri ljudi, riješe auto. Ne moramo juriti za Zagreb. Danas obiteljski na Brdo ukazanja. Jaki se sam popeo uz tatinu ruku pomoći. Dečki se nisu svađali. Još na poklon ovako lijep dan. Samo mogu ponoviti: Gospe, hvala ti', napisala je Marijana uz fotografije s obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A upravo ispod tih fotografija, jedna joj je pratiteljica, očigledno prijateljski, napisala da bi mogla obojati sijede na kosi na što joj je glumica odlučila uzvratiti: 'Znaš što ću ti reći, sretna sam da sam na nogama i boli me briga za sijede'.

Inače, prije nekoliko je dana na Instagramu Marijana objavila selfie ispod kojega se osvrnula na ono što bi htjela ostvariti u 2023. godini.

'Završiti konačno nešto o čemu razmišljam već dvije godine, da preselimo u kuću, realizirati jedan slatki projekt na kojem radim... Ali jedna je želja iznad svih i svi ju već znate. A vama svima želim zdravlja iznad svega, mira, ljubavi, a ostalo će onda sve već doći! Živili', napisala je u opisu objave.