Feminnem: Ovo nam je prva Nova godina bez gaže!

Feminem, Feminem

"Inače svake godine imamo gažu, ali ove godine najvjerojatnije nećemo imati. Ponuda ima, ali nisu izdašne, pa ćemo radije taj praznik provesti privatno", objasnile su nam uglas Neda i Pamela. Ipak, nedostatak novogodišnje gaže curama nije pokvario raspoloženje pa su nam otkrile kako Božić jedva čekaju i kako za njih taj blagdan ima poseban značaj. "Nikad nećemo raditi za Božić i Uskrs"

"Kad smo osnovale bend rekle smo si: 'Nikad nećemo raditi za Božić i Uskrs' i toga smo se dosad uspješno pridržavale, a pridržavat ćemo se toga i u budućnosti", kažu. "Za nas taj blagdan ima posebno značenje koje provodimo tradicionalno, u krugu obitelji. Kitimo bor, večeramo, idemo u Crkvu i prikupljamo energiju za nove izazove i nove poslove", kažu.

"Najbitnija je Nova godina u dobrom društvu"

Pamela nam je ispričala da će Božić provesti u Njemačkoj sa suprugom, a Nika i Neda taj će blagdan provesti u krugu obitelji. Također, djevojke nam kažu da toalete za najluđu noć u godini još uvijek nisu pripremile. "Ne znam što ću obući, o tome mi se još uvijek ne da razmišljati. Stalno smo u kostimima i najčešće se ne opterećujemo odjećom, a kad dođe trenutak za odluku, nešto ću kupiti ili možda izvući nešto iz ormara. Najbitnije mi je da Novu godinu proslavim u dobrom društvu, bitnije od odjeće, poklona ili mjesta na kojem ću biti", kaže nam Neda.

"Nadam se da ću se zadržati dulje od svojih prethodnica"

A slično misle i Pamela i Nika, koja nam je ispričala da se (zasad) među cure uklopila savršeno i da joj breme treće "treće" u jedinom ženskom bendu na estradi još uvijek nije nepodnošljivo. "Cure su tako divne, nemam riječi, super mi je s njima i mislim da sam se savršeno uklopila. Treme pred nastupe nemam, sad smo trenutno u studiju i snimamo i sve je super. Cure su me prihvatile odmah, opuštene su i vesele, i nadam se da ću se s njima zadržati dulje od svojih prethodnica", ispričala nam je članica koja se bendu zadnja pridružila, Nika Santos.

index.hr