BB: Novi seks Marijane i Nemeša

BB: Novi seks Marijane i Nemeša
Nećeš mi naređivati, ne možeš se tako ponašati, rekao je Horvat ljutitoj Soraji nakon što mu je rekla da je gotovo s njegovim i Marijaninim slušanjem glazbe.

Marijana joj je rekla da su poslušali samo dvije pjesme te da je ona očito navikla da uvijek dobije sve što poželi. Soraja i Brendon zajedno su otpjevali svoju pjesmu. Horvat je Dušku rekao da su njih dvojica najbolji, a Duško je zaključio kako sigurno pobjeđuju.

- Ne sviđa mi se Brendon kao moj partner, ok mi je inače, no jako je neodgovoran i još nijednom nije vježbao. Brendon kada treba nešto izvesti totalno poludi, on će izvesti nešto treće samo da ispadne zanimljiv i smiješan - komentirala je Soraja Brendona.

Bojana i Nemeš su zajedno otpjevali njegovu pjesmu 'Znam taj smešak'. Učiteljica plesa nakon toga im je pokazala kako će izgledati njihova koreografija.
'Debilu, ne mogu se ja prilagođavati tvom stanju'

Big Brother je zatim Brendonu rekao da treba uvježbati svoj nastup uz pjesmu Lady GaGe i Seke Aleksić.

- Debilu, ne mogu se ja prilagođavati tvom stanju - rekla mu je Soraja nakon što joj je rekao da zadatak moraju timski odraditi.

Veliki Brat ih je pozvao da odu u prostoriju za vježbanje. Dvije učiteljice plesa pomogle su im izvježbati koreografiju za nastup s pjesmom Lady GaGe.
Marijana Nemešu: Plešete li ti i Bojana spojeni?

- Malo si se previše umislio ako misliš da smo najbolji - rekao je Horvat Dušku koji mu je stalno ponavljao kako su njih dvoje najbolji u svemu. Brendon je zaključio da se samo trebaju opustiti i biti svoji i da neće imati problema s nastupom.

- Priznaj da si ti malo svađalica. Voliš se svađati - rekao je Brendon Soraji.

Bojana je Antoniji opisivala kako je izgledao njezin sat plesa s Nemešom.

- Plešete li ti i Bojana spojeni? Ne znam što da ti kažem. Neka uživa dok može - rekla mu je Marijana komentirajući Bojanu. Pitala ga je zašto se čudno smije i želi li joj nešto reći.
'Ne želim pjevati, ne da mi se'

Stanari su se nakon toga smijali Duškovom pjevanju. Profesor pjevanja mu je sugerirao da stavi tri prsta u usta i pjeva. Nakon Antonijine izvedbe profesor je poželio čuti Marijanu.

- Ne da mi se pjevati. Nemogu, nisam kukavica, samo ne volim pjevati po naredbi. Ne znam pjevati i ne volim pjevati - rekla mu je Marijana i napustila sobu za pjevanje.

Nemešu je rekla da je nije sram zbog toga jer joj se nije dalo pjevati. Horvat je Antoniji rekao da super pjeva i da je mogla otpjevati bilo koju pjesmu. Rekla mu je da joj je žao što mu je rekla da je debil i da šuti.

- Bila sam kao dijete i nisam htjela pjevati. Nije mi se dalo, kad na silu moram nešto takvo onda mi je glupo. Volim pjevati za sebe i svoj gušt, javnost i publika mi stvaraju blokade. Ne volim kad mi netko grubo kaže da moram - rekla je Marijana Velikom Bratu te je zaključila da je bezveze reagirala.
Duško: Ne volim ženske poput Marijane

Zatim je došla u dvorište pozvati Nemeša, koji je pričao s Duškom, da Bojana i on pred svima pokažu svoju koreografiju.

- On mene ne voli - rekla je kada joj je rekao da će je sutra izvesti.

Duško je zatim rekao da ne voli ženske poput Marijane. Rekao je da voli atraktivne djevojke koje imaju velik jezik dok je po njegovom mišljenju Marijana kao bubica i samo šapuće. Marijana je zaključila da joj je drago to čuti.
Soraja: Nemeš i Marijana se seksaju

- Stalno bi, kao životinja - šapnula je Marijana Nemešu,a on je to komentirao riječima 'meni pričaš'.

Kada je Nemeš počeo ljubiti Marijanu, Horvat je došao u dvorište i rekao Nemešu da je prestane lizati po cijeli dan.

Rekao mu je da je previše posesivan, a Nemeš mu je rekao da to nije istina.

- Nemeš i Marijana se seksaju - rekla je Soraja Horvatu i Nirmalu.
'I ja bih se bez problema seksao da mi se dogodila neka kemija u kući'

Nirmal im je rekao da ne vjeruje da je to istina, a Soraja i Horvat su se čudili njegovim riječima. Brendon im je rekao da bi volio da se i njemu dogodila neka kemija u kući jer bi se inače i on bez problema seksao u kući. Soraja ga je pitala bi li se seksao da je oženjen poput Marijane, a on joj je rekao da on sebe ni ne može zamisliti u braku.

- Meni bi bilo super da me kamere snimaju dok to radim - rekao im je Brendon.

Nirmal je komentirao da je najbolje da idu spavati kako bi mogli vidjeti čuvenu 'jorgan planinu'.

izvor: 24sata.hr