Ante Gotovac: Simona je bila prostitutka

Ante Gotovac i 27-godišnja Lana Boško započeli su novi život u njenom stanu na Bukovcu. Prije nekoliko dana objavljeno je da je Gotovac platio 200.000 kuna kako ga ne bi deložirali iz stana na Srebrnjaku gdje je donedavno živio sa Simonom. Kada je vidio naslov na internetskim portalima kako je u zadnji čas izbjegao deložaciju, Ante je bio sav ponosan.

'Znaš li što ljudi kažu kad me vide na ulici? Viču: Ante, legendo, Ante, care. A stvarno sam car', rekao je Ante kada je pročitao članak u kojem piše kako je izbjegao deložaciju iz stana tako što je zadnji dan uplatio novac.

'Namjerno sam čekao zadnji dan. Pali me medijska pažnja, volim da se priča o meni', kazao je Ante za Extru te se pohvalio da je zaručnici kupio stan od 130 kvadrata i nabrijani Golf te prepisao na nju bijeli Mercedes.

'Lana zna što hoće. Simona je samo cmizdrila, te odnio joj pauk auto, te pofarbali su joj kosu u krivu boju, te joj treba novaca', kazao je Ante te dodao da je 'Simona bila prostitutka kojoj je dao šansu, no ona ju je zloupotrijebila'. Više o svojoj ovisnosti o kokainu i Simoni Ante će napisati u knjizi 'Vrag'.