FOTO  ANA GAVRAN – World Top Model Croatia 2017.

miss, izbor za miss
...koji se već treću godinu održava u Hrvatskoj u organizaciji UMAH-a, prve modne agencije osnovane prije više od pedeset godina.

U glazbenom dijelu programa nastupio je Jacques Houdek, koji je svojim predivnim glasom u izvođenju svojih pjesama podigao publiku na noge, a publika mu je zahvalila gromkim pljeskom, a koji je dokaz da je Jacques samo jedan.

Klapa Kumpanji iz Korčule, poznata u svim glazbenim krugovima, izvela je svoje dvije pjesme, a koje su se savršeno uklopile u cijeli program prestižnog izbora.

Nakon svih ocjena i bodova, žiri je zbrojio sve bodove i za pobjednicu proglasio ANA GAVRAN iz Makarske, za prvu pratilju DOLORES ĐOLIĆ iz Gospića, a za drugu pratilju izabrao je ROMANU MITAR iz Siska.

Svim većerašnjijm izabranim natjecateljicama vlasnik svjetske licence Fiore Tondi i Sandra Šerbec uručili su službene lente i razne poklone sponzora .

U prosincu 2017. godine održat će se svjetski izbor u Budimpešti, gdje će sudjelovati naša predstavnica ANA GAVRAN, zajedno sa svim pobjednicama država iz regije.

Ova nezaboravna večer ostat će svima u predivnoj uspomeni na još jedan izbor, a već od sutra kreću pripreme za svjetski izbor kao i pripreme za novi izbor WORLD TOP MODEL CROATIA 2018. godine.

Sve slike u GALERIJI