Adele: Riješila se samo jedne loše navike i smršavjela!

Uvjerenja smo kako se svaka osoba bolje i lagodnije osjeća u svom tijelu ukoliko mu ono prilikom izvođenja svakodnevnih aktivnosti ne predstavlja sve veći teret.

To je očito shvatila i sama Adele te se odlučila riješiti loših navika, odnosno, barem jedne loše navike, unosa velike količine šećera prilikom ispijanja čaja tijekom gotovo cijeloga dana.

Kada je riječ o čaju Adele je više nego ljubiteljica navedenog napitka. Međutim, njena navika ispijanja čaja nije sama po sebi stvarala problem. Problem je proizlazio iz načina konzumacije čak 10 šalica čaja dnevno. Uobičajeno je Adele šalicu čaja zaslađivala s čak 2 čajne žlice šećera.

Shvativši kako joj je iznimno draga navika može stvoriti zdravstvene probleme u budućnosti, Adele se odlučila riješiti iste. Od toga dana ona unosi u svoj organizam čak 20 čajnih žlica šećera manje.

Zadovoljna osjećajem gubitka neželjenih kilograma Adele je nastavila s promjenama svojih životnih navika s ciljem kako bi gubitak neželjenih kilograma bio još intenzivniji.

Iako ističe kako joj pri treningu u teretani lice pocrveni te na trenutke dobije osjećaj da će se ono rasprsnuti, odlučila je kako ipak neće izbjegavati odlaske u teretanu, već da će samo izbjegavati gledati se u zrcala koja se u njoj nalaze.

Izvor: index.hr